Forside  |   Om os  |   Områder  |   Låsesmed Amager

Låseservice 27/7 på Amager & hele København

Døgnservice fra din låsesmed nær Amager

Hos Hovedstadens Låseservice tilbyder vi hjælp til låseopgaver til alle kunder på Amager, og vi bestræber os på altid at levere en service af yderst høj kvalitet. Vi er aldrig langt fra dig og tilbyder naturligvis også låseservice på Amager. Vi er ofte på farten, på opgaver hos kunder, men du kan naturligvis også altid møde os i vores butik, hvorfra vores låsesmede rykker ud.

Skulle du dog have brug for en låsesmeds hjælp uden for vores almindelige åbningstider, står vi klar med vores døgnservice.

200.000 indbyggere på Amager – vi står klar 24/7

Vi er din erfarne låsesmed nær Amager og som autoriseret låsesmed har vi et indgående kendskab til faget. Derfor tilbyder vi også gerne professionel sikkerhedsrådgivning, skulle du have spørgsmål om, hvordan du bedst sikrer din bolig.

Med vores døgnservice står vi altid klar til at hjælpe dig med oplukning og anden låseservice på Amager, og hvad end du befinder dig på Amagerbrogade, på Islandsbrygge eller ved Amager Strand, er hjælpen aldrig langt fra dig.

Kvalitets låseservice på Amager - Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Hovedstadens Låseservice møder du en alsidig låsevirksomhed, der kan klare enhver type opgave, der skulle være brug for hjælp til. Vi lægger stor vægt på altid at byde vores kunder en effektiv og professionel låseservice, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Derfor fører vi naturligvis udelukkende låsesystemer fra kvalitetsmærker, der med sikkerhed kan holde tyven ude. I vores butik forhandler vi låsesystemer fra blandt andet Abloy, Ruko og Abus og er derfor bekendt med langt de fleste låse, vi kommer ud til.

Vi udfører alle former for låseservice, og vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende ydelser:

  • Omkodning af låse
  • Udskiftning eller reparation af låse
  • Montering af ekstra låse
  • Dørpumper
  • Dørautomatik
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning
  • Installering og tjek af låsesystemer

 

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top