Forside  |   Om os  |   Områder  |   Låsesmed Nordvest

Låseservice 27/7 i Nordvest & i hele København

Lokal låsesmed i Nordvest

Bor du i den nordvestlige del af København, er vi din lokale låsesmed. Vi står til din rådighed hele døgnet uanset, hvor i Nordvest du holder til.

Vi dækker et bredt område. Om det er den mere sydvestlige del af bydelen Bispebjerg, om du bor i nærheden af Bispebjerg Kirkegård eller omkring Utterslev, så står vi klar med lige den service, du har brug for.

 

Låsesmed i Nordvest står til rådighed alle døgnets timer

Der er mange lejligheder af ældre dato i hele København, og Nordvest er ingen undtagelse. Det er derfor ikke til at forudsige, hvornår man pludselig får brug for en låsesmed.

Hos Hovedstadens Låseservice udmærker vi os blandt andet på vores døgnservice. Uanset bopæl i Nordvest rykker vi ud 24/7 og hjælper – eksempelvis hvis du er smækket ude.

Vi er autoriserede låsesmede, så du er tilmed sikret en effektiv og god betjening, hvad enten det er i nødens stund eller i forbindelse med installering af alarmsystemer.

 

Vi tilbyder en bred vifte af låseservices i Nordvest

Vi har lang og god erfaring med at hjælpe vores kunder – løsning af forskellige typer af opgaver har suppleret vores faglige autorisation. Du kan derfor regne med en stor dedikation til, at du som kunde først og fremmest er tilfreds med vores hjælp, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

Uanset om det omhandler montering af postkasser, udskiftning af eksisterende låse og nøgler, oplukning af låse, installering af alarmsystemer eller noget helt femte. Vi står til rådighed for dig – 24/7 – så du kan føle dig tryg.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top