Forside  |   Om os  |   Områder  |   Låsesmed Søborg

Låseservice 27/7 i Søborg & i hele København

Din låsesmed i Søborg

Hos Hovedstadens Låseservice sætter vi en ære i at være servicemindede. Det betyder blandt andet, at vi står til rådighed alle døgnets timer. Når du har brug for hjælp til f.eks. oplukning af låse, så er vi der.

Du vil altid kunne få fat på en montør, der kan rykke ud og hjælpe dig i en knibe. Vi kører ud til hele Søborg og den sydlige del af Gladsaxe kommune ved Utterslev Mose.

Vi er kendte i lokalområdet, og hvad enten du har brug for hjælp i en knibe eller skal have installeret nye låse, har vi et kompetent hold klar til at betjene dig.

 

Låsesmed i Søborg hjælper hele døgnet

Vi er din lokale, autoriserede låsesmed i Søborg. Vi tilbyder kvalitetsbevidst service hele døgnet, og du kan være sikker på en god service uanset behov.

Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os, og det er netop derfor, vi tilbyder døgnservice i hele Søborg og København.

Hos os kan du regne med en effektiv proces og en kompetente vejledning fra hele det erfarne hold bag Hovedstadens Låseservice.

Udover vores døgnservice står vi altid klar med vejledning til vores kunder i Søborg – som erfarne og autoriserede låsesmede har vi gennem tiden opbygget en bred viden omkring sikringsfaget.

 

Kvalitetslåseservice i Søborg

Hvad kan vi gøre for dig? Vi løser et væld af opgaver – fra problemer med din eksisterende lås til montering af nye postkasser. Helt konkret tilbyder vi følgende services:

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top