Forside  |   Om os  |   Områder  |   Låsesmed Valby

Låseservice 27/7 i Valby & i hele København

Låsesmed i Valby for din sikkerhed

I Hovedstadens Låseservice er vi dedikerede til at øge vores kunders sikkerhed. Vi dækker hele Valby og rykker hellere end gerne ud over Valby Bakke og forbi ZOO tårnet for at hjælpe dig.

Sikkerheden skal altid være i orden, og det er netop derfor vi er her – din lokale låsesmed i Valby.

Hvad enten du har brug for hjælp til at blive lukket ind, når du er smækket ude en sen nattetime, eller du har brug for en autoriseret låsesmed til at styrke sikkerheden i dit hjem – vi har kompetente montører og låsesmede til at afhjælpe lige netop dit behov.

 

Låsesmeden i Valby er tilgængelig hele døgnet

Ingen skal føle sig utrygge eller blive låst ude af eget hjem - derfor står vi til din rådighed hele døgnet. Tryghed og kvalitet er nøgleord for os, og vi sætter en ære i vores kunders tilfredshed.

Vi tager det ikke for givet at være dem man ringer til, når ingen andre kan hjælpe. Netop derfor tilbyder vi låseservice alle døgnets 24 timer. Så skal du ikke vente længe på løsningen – f.eks. i forbindelse med oplukning af en lås.

 

Hvad den lokale låsesmed i Valby kan gøre for dig

Vi løser mange typer opgaver i Valby og hele København – alt sammen for at være med til at sikre din tryghed. Vores praktiske tilgang og solide faglighed er i det store hele med til at sørge for, at du kan føle dig sikker i dit hjem.

Udover oplukning af låse løser vi også mange andre opgaver for vores kunder i Valby. Vi monterer og installerer bl.a. alarmsystemer, vi tilbyder flere forskellige låse- og nøgletyper, og vi udfører sikring af vinduer blandt mange andre services.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top