Forside  |   Om os  |   Områder  |   Låsesmed Vesterbro

Låseservice 27/7 på Vesterbro & i hele København

Din lokale låsesmed tæt på Vesterbro

Hos Hovedstadens Låseservice er din lokale låsesmed nær Vesterbro. Vi kan hjælpe med dig med alle typer låseservice. Vi er på pletten til oplukning og oplåsning, hvis du har låst dig ude, til sikring af din bolig eller virksomhed med alarm, overvågning og lignende.

Uanset hvad du har brug for i forbindelse med sikring og låse, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger desuden altid for at rådgive dig på professionel vis, så du kan få den lås, der passer bedst til dit hjem.

Vi rykker ud 24/7 på Vesterbro og i hele København

Det kan ske på alle tider af døgnet, at du smækker dig ude, eller af en anden grund får brug for hjælp til at fikse din lås. Derfor står vi altid til rådighed for dig, så du ikke skal stå uden tag over hovedet. Vi yder både service til privatpersoner og til folk, der har brug for nye låsesystemer til deres virksomhedslokaler.

Du har derudover altid mulighed for at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på det, du har brug for hjælp til. Hvad end det er en mere omfattende udskiftning af din lås eller blot oplukning af din dør, så er vi tilgængelige for dig. Vi dækker hele København og er din go-to låsesmed på Vesterbro.

Oplåsning, omkodning eller udskiftning af lås på Vesterbro

København er en stor by, og derfor gør vi meget ud af at være tæt på dig, så vi kan tilbyde vores låseservice hurtigst muligt. Du kan altid få lavet din lås, hvis du skulle få problemer med den. Vi er en låsesmed, som du kan regne med, så du lynhurtigt kan komme ud og nyde alle de skønne caféer, restauranter og resten af livet på Vesterbro. Om du bor ved Kødbyen, Søndre Boulevard eller ved Vesterbro Torv, så står vi klar til at komme ud og hjælpe dig med din lås inden for få minutter.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top