BG3000 Smart lås

Vi tilbyder en problemfri installation og montering af smart lock BG3000, der bringer bekvemmelighed og sikkerhed ind i dit hjem eller virksomhed.

 

Priser starter fra 3.995,- inkl. montering (inkl. Moms).

 

Bestil din nye smart lås i dag

Professionel montering af BG3000

Når du vælger BG3000 smart lås fra Hovedstadens Låseservice, behøver du ikke bekymre dig om installationen. Vi tager os nemlig af monteringen for dig og sørger for, at alt er i orden inden forlader adressen.

Priser starter fra 3.995,- inkl. montering (inkl. Moms).

Gør din hverdag mere sikker og bekvem med BG3000 Smart Lås. Kontakt os i dag for at få mere information eller planlægge en installation!

 

Ring 35 84 01 01 Kontakt os

Fleksibel adgangskontrol

BG3000 er en alsidig smartlås, der giver dig mulighed for at låse op på flere måder.

Du kan bruge en kode, fingertouch, nøglebrik eller din smartphone for at få adgang til dit hjem eller kontor. Dette giver dig den ultimative kontrol over, hvem der har adgang til dine lokaler. Derudover kan du tildele midlertidig adgang til personer, du stoler på, når du har brug for det.

 

Kontakt os for monering af BG3000

Fordele ved Smart Lock BG3000

  • Fjernadgang

    Med BG3000 har du mulighed for at fjernåbne låsen, når det er nødvendigt. Uanset om det er for at slippe en pakkepost ind, lade måltidskassen blive leveret, give håndværkere adgang eller noget andet, kan du gøre det fra komforten af din smartphone.

 

  • Sikker backup

    BG3000 er drevet af 4 AAA-batterier, og du behøver ikke bekymre dig om, hvad der sker, hvis batterierne løber tør. Låsen har en nødåbningsmekanisme med en medfølgende mekanisk nøgle eller via mini-USB.

 

  • Problemfri Integration

    BG3000 er kompatibel med din nuværende låsekasse og fungerer også sammen med din 3-punktslås, uden at du behøver at udskifte den. Dette giver dig en problemfri integration med dit eksisterende låsesystem.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01