Forside  |   Vi tilbyder  |   Nøgler  |   Nøglerør

Døgnservice i hele København

 

Vi har altid fokus på kvalitets nøglerør

Hos Hovedstadens Låse-Service bruger vi primært låsesystemer fra Ruko, Yale og Abloy. De producerer alle produkter på et kvalitetsniveau vi kan stå inde for, og er samtidig den højest mulige sikkerhed på markedet. Du kan med andre ord regne med en pålidelig, sikker og holdbar løsning, uanset hvad du søger hos os.

I mange år har vi specialiseret os inden for låsesystemer, og derfor har vi også fundet de bedste låsesystemer på markedet. Fordi de netop producerer de bedste produkter, er det de producenter, vi er specialiserede i. 

Når du skal have en nyt mekanisk låsesystem installeret, er det naturligvis vigtigt at nøglerne er af en acceptabel kvalitet – men nøglerørenes kvalitet skal også være i top. Det er alt der adskiller en kreativ tyv med et dirkeværktøj fra dine ting. Med afsæt i omfattende erfaring inden for nøglerør tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning.

 

Kontakt os og hør mere om nøglerør 

Som en kunde hos os, ved du at vores arbejde er autoriseret af Ruko selv og andre nøgleproducenter på markedet.

Vores service og produkter kommer altid til fornuftige priser, også selv hvis det bare er hjælp til installation du skal bruge, så kan vi også sørge for det. Uanset hvilket niveau af rådgivning, vejledning og montering du har brug for, så kan vi hjælpe.

Vi hører til i København og arbejder i hele hovedstadsområdet og omegn. Kontakt os og få en uforpligtende samtale.

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top