Forside  |   Vi tilbyder  |   Nøgler  |   Ruko

Døgnservice i hele København

Ruko betyder kvalitet

I 1930 opfandt den da 23-årige københavner Rudolf Koreska en lås, hvis sikkerhedsniveau overgik alle gængse låsesystemer. Der af kom selskabet Ruko. Kvaliteten var så høj og låsen så sikker, at selv kriminalpolitiet anbefalede folk at købe Ruko.  Dette samme kvalitetsniveau er blevet fastholdt til i dag, hvor Ruko er den absolut førende leverandør på markedet.

Hos Hovedstadens Låse-Service er vi specialuddannede i Rukos sikringsprodukter. Det betyder, at vi er et af Rukos sikringscentre, en forsikring om at kvaliteten her er i top, og at vi pålideligt og effektivt kan rådgive inden for Rukos produkter.

 

Combi 2 fra Ruko

Combi 2-låsesystemet fungerer således, at den enkelte nøgle kun kan åbne lige netop de døre den skal kunne åbne. Altså kan rengøring eller IT-support komme rundt i det meste eller hele bygningen, imens andre medarbejdere eller andre besøgende er begrænset til lige netop der hvor de hører til. Det reducerer risikoen for sikkerhedsbrister, og kan samtidig designes således at de ikke forstyrrer dine medarbejderes arbejde.

Uanset hvilke sikkerhedskategorier de er sikret i, får hver medarbejder kun én nøgle, der passer til lige netop de lokaler, vedkommende bør have adgang til. Det er en smart, målrettet og effektiv løsning, som er til gavn for alle medarbejdere.

 

Kontakt os

Vores kundekreds befinder sig primært i København, men vi kan også arbejde i resten af Sjælland. Ring til os og få et uforpligtende tilbud. 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top