Forside  |   Vi tilbyder  |   Nøglesmed i København

Døgnservice i hele København

Nøglesmed København

 nøglesmed i københavn

Søger du en erfaren nøglesmed i København?

Hovedstadens Låse-Service er en professionel og yderst erfaren låsesmed og nøglesmed, der servicerer kunder i København og omegn. Udover at tilbyde alt fra manuelle låse og nøgler til intelligente sikringssystemer til både private og virksomheder, er vi også din lokale nøglesmed, der rykker ud, når uheldet er ude. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det gælder både de produkter og materialer vi benytter samt udførelsen af vores arbejde. Vi arbejder grundigt og effektivt og klarer selv komplicerede og omfattende opgaver med et smil – hurtigt og effektivt.

 

Professionel hjælp, når du er låst ude eller låsen driller

Driller låsen, er du kommet til at smække dig ude, eller har du af andre grunde brug for at få udskiftet eller repareret låsen på din dør, er Hovedstadens Låse-Service den rette fagmand at kontakte. Du kan komme ud for at få brug for en professionel nøglesmed på alle tider af døgnet, og derfor tilbyder vi hos Hovedstadens Låse-Service naturligvis døgnvagt i hele København, som effektivt hjælper dig videre, så du igen kan komme til at bruge låsen. Vi servicerer både private, erhvervsdrivende og virksomheder i hele København og omegn, og har kompetencerne og erfaringen til at reparere alt fra simple til komplekse nøgle- og sikringssystemer.

Vi klarer:

  • Oplukning af dør
  • Reparation af lås
  • Professionel døgnvagt
  • Kyndig rådgivning til låsesystemer
  • Service til private og erhverv

 

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om du skal have ny lås, vil skifte til et omfattende sikringssystem eller har smækket dig ude, står vi til hver en tid klar med effektive hænder og kyndig rådgivning. Vil du vide mere om vores ydelser, eller søger du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 35 84 01 01 eller post@hovedstadenslaase.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit sikringssystem!

 

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top