Forside  |   Om os  |   Områder  |   Låsesmed Frederiksberg

Låseservice 27/7 i hele København

Din låsesmed tæt på Frederiksberg

Vi hos Hovedstadens Låseservice er lokalt kendt i København og er derfor i stand til hurtigt at rykke ud til vores kunder, hvor end de befinder sig. Ligegyldigt hvor på Frederiksberg, du har brug for hjælp, om det er ved zoologisk have, på Falkoner Allé eller i nærheden af Gammel Kongevej, er vi altid klar til at rykke ud til dig og tilbyde kvalitets låseservice på Frederiksberg.

Specielt ved opgaver, der involverer oplukninger, bestræber vi os på en hurtig udrykningstid, så vi altid kan være i gang med at yde service til kunder, der har brug for hjælp til at kunne komme videre med deres dag.

Vi er på Frederiksberg på få minutter

Beliggende centralt på Nørrebro er vi kun få minutter væk fra dig på Frederiksberg, og vi dækker naturligvis hele København med vores låseservice. Som autoriseret låsesmed med mange år i branchen har vi et indgående kendskab til låsebranchen samt til de mange forskellige brands og produkter inden for låsesikring.

Vi fører naturligvis kun godkendte kvalitetsmærker, der kan sikre dig størst tryghed, og som med garanti kan holde uvelkomne gæster ude. Vi deler gerne ud af vores viden og kan derfor tilbyde rådgivning, skulle du stå overfor en større udskiftning af dine låsesystemer. Derfor er vi din lokale låsesmed nær Frederiksberg.

Lynhurtig og grundig betjening 24/7

Hos Hovedstadens Låseservice står vi altid klar til at hjælpe vores kunder på Frederiksberg. Derfor tilbyder vi døgnservice for de af vores kunder, der har brug for hjælp uden for vores normale åbningstider. Vi klarer oplukninger og andre låserelaterede opgaver hurtigt og effektivt, men vi sørger altid for, at kvaliteten er i top, og at alle låse er omkodet, som de skal, inden vi kører videre til den næste kunde.

Tal viser, at en god sikring af hjemmet virker mod både ubudne gæster samt til en større følelse af tryghed hos vores kunder, og netop dette ønsker vi at kunne bidrage til.

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top