Adgangskontrol i realtid

Hvad sker der lige nu i din virksomhed? SMARTairs® brugervenlige adgangskontrol software og trådløse adgangssystem giver en detaljeret oversigt over bygningen: Hvem går ind, hvor og hvornår? Med et SMARTair adgangskontrolsystem forbliver du i kontrol i realtid.

Spar tid med at administrere både nøgler og brugere

Fordi SMARTair har skræddersyede løsninger, kan du vælge hvilket system, der er nemmest for at dig at administrere adgange i. Tidsplaner og kalendere for forskellige brugere er nemme at oprette i softwaren. Så hvis chefen mister sit adgangskort, deaktiveres det blot og et nyt oprettes, enkelt og sikkert. Hvis rengøringspersonalet kun skal have adgang efter normal kontortid, kan SMARTair klare det. Hvis et team flytter til et nærliggende kontor, er det hurtigt at skifte deres adgangsrettigheder.

 

Du kan få et overblik over ejendommens status

Med intuitiv administrations-software, kan administrator præcist kontrollere, identificere og opdatere præcis hvem, der kan åbne hver dør. Det brugervenlige interface er tilgængeligt fra næsten alle standard pc'er, tablets eller smartphones. 

Der er SMARTair læsere, der kan sikre næsten enhver åbning i alle slags bygninger. Vores langskilte og cylindre passer til indvendige og udvendige døre. Væglæsere styrer adgang til elevatorer, indgangsdøre med høj trafik og parkeringspladser. Skabslåse sikrer, at dokumenter eller medicin kan opbevares sikkert og overvåges fuldt ud på adgangskontrolplatformen. 

SMARTair giver mulighed for at åbne døre med nøglebrik, mobil eller adgangskort. Tabte eller stjålne kort udgør ikke længere et problem, fordi de let og hurtigt kan annulleres eller genudstedes øjeblikkeligt.

 

En moderne og mobil løsning til dine bygninger

SMARTair mobil løsninger giver administrator mulighed for at åbne døre på afstand, lige meget hvor de er. Med vores Openow™-app modtager brugerne virtuelle nøgler på deres mobil, så der er ingen grund til at besøge et kontor for at opdatere deres adgangsrettigheder.

Læs mere her

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01