Forside  |   Vi tilbyder  |   Låse  |   Motorlåse

Døgnservice i hele København

Elektromekanisk aflåsning

Når man vælger en motorlås til at sikre sine rum, så har man valgt en løsning der giver et højt sikkerhedsniveau. Den er i særdeleshed velegnet til sikkerhedsaflåsning, da den anvender en unik aflåsning. Motorlåse kan bruges i et bredt udvalg af forskellige anvendelser, og kan fint kombineres med adgangskontrolanlæg, tidsstyring, fjernbetjente døre, tænd/sluk ure og brandalarmer. 

Til områder hvor det kun er nødvendigt med periodisk høj sikkerhed, kan en motorlås med fordel anvendes. Hvis eksempelvis der kun er brug for aflåsning om natten, er det en rigtig god løsning. Den kan så kombineres med en anden lås i dagtimerne, som kan håndtere den øgede trafik der. Dette kunne eventuelt være en magnetlås, som vi naturligvis også tilbyder.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan motorlåse kan sikre dig bedre og mere effektivt. Med udgangspunkt i stor erfaring kan du regne med pålidelig og kompetent rådgivning og vejledning.

 

Kontakt os og hør mere om motorlåse

Vi er både forhandler og installerer motorlåse, til lige netop de anvendelser der kræver den højeste sikkerhed. Vores services tilbydes altid til fair priser, og som et af Rukos Sikringscentre, er du sikker på altid at få en kompetent montør. Derfor mestrer vi naturligvis Rukos sikringsprodukter. 

Desuden installerer vi motorlåse overalt i København og omegn, deriblandt Nørrebro, Frederiksberg, Rødovre, Østerbro og Brønshøj. Kontakt os og få en uforpligtende samtale.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top