Forside  |   Vi tilbyder  |   Sikring  |   Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol og adgangskontrolsystemer

Kontakt os i dag

Få mere viden om vores adgangskontrolsystemer, og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre sikkerheden i din virksomhed. 

Adgangskontrolsystemer

Leder du efter et pålideligt og sikkert adgangskontrolsystem?

Så tilbyder vi en bred vifte af forskellige adgangskontrolsystemer, der passer perfekt til enhver virksomhed. Med vores systemer til adgangskontrol kan du kontrollere, hvem der har adgang til dine lokaler, og hvornår de har adgang – dette er virkelig smart.

Uanset om du er på udkig efter et simpelt adgangskontrolsystem eller et mere avanceret system med mange funktioner, har vi den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

 

Elektronisk adgangskontrol til erhverv

Det kan være svært at holde styr på, hvem der har adgang til kontoret eller bygningen, og hvornår de har adgang, hvis der er mange ansatte. Dette kan være et sikkerhedsproblem.

Hovedstadens Låseservice tilbyder elektronisk adgangskontrol, der er let at bruge og kan skræddersyes til dine specifikke behov. Vi tilbyder kort, app, trådløse og biometriske muligheder, så du kan vælge den metode, der fungerer bedst for dig. Desuden er vores systemer nemme at administrere, så du altid ved, hvem der har adgang og hvornår.

Det har aldrig været lettere for dine medarbejdere og låse og åbne.

I vores udvalg af adgangskontrol vil I finde flere forskellige produkter og metoder til at låse med. Det der kendetegner dem alle er, at de er utrolig nemme at bruge.

De produkter, vi tilbyder, er fra nogle af de mest pålidelige mærker på markedet, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt.

Vi tilbyder eksempelvis følgende systemer: 

  • Adgangskontrol med kort
  • Adgangskontrol med app
  • Biometrisk adgangskontrol
  • Adgangskontrol med brik
  • Trådløs adgangskontrol
  • Adgangskontrol med tastatur

  

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere

Installation, montering og vedligeholdelse 

Vi tilbyder installation, montering og vedligeholdelse af enkle og avancerede elektroniske adgangskontrolsystemer. Vores team af erfarne teknikere er her for at hjælpe dig med alle dine behov 

Ingen opgave er for stor. Vi har erfaring med alt fra store kontorbygninger til private hjem, vi har ekspertisen til at håndtere ethvert projekt. Vi er stolte af vores høje kvalitet i håndværket og kundeservicen. Når du vælger Hovedstadens Låseservice, kan du være sikker på, at du er i gode hænder. 

 Vi har et adgangskontrolsystem til dig og din virksomhed

LAD OS TAGE EN SNAK OM JERES BEHOV: Det kan være svært at sammensætte sit eget låsesystem, og derfor er vores eksperthold klar til at hjælpe dig. Vi kan give dig de nødvendige oplysninger om forskellige produkttyper, og vi hjælper dig med at vælge det bedste til dit hjem eller kontor. Ring til os i dag.

 

 

Adgangskontrol med kort:

Adgangskontrol med kort er en meget pålidelig og sikker metode til at kontrollere adgangen til en virksomheds lokaler.

Den er meget nem at bruge, og det er vanskeligt for uvedkommende at få adgang til dine lokaler.

Med vores adgangskontrolsystemer med kort kan du vælge mellem en række forskellige kort, herunder nærhedskort, fobs og nøglekort.

 

Biometrisk adgangskontrol:

Biometrisk adgangskontrol er et elektronisk adgangssystem, der bruger en persons fysiske karakteristika.

Dette er med henblik på at tillade eller nægte en persons adgang til et specifikt område. Dette kan omfatte fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Biometrisk adgangskontrol kan bruges sammen med et adgangskort eller fobs – sådan kan der opnås ekstra sikkerhed.

 

Adgangskontrol med app:

Der er mange fordele ved at bruge et adgangskontrolsystem, hvor personalet bruger en app, eller hvor du som leder kan se, hvem der kommer og i realtid.

En af fordelene er, at du kan se en log over, hvem der har været inde og ude af bygningen, og hvor længe. Dette er nyttigt af sikkerhedshensyn, da du kan se, om nogen har tilbragt for meget tid på områder, de ikke burde være, eller om der er kommet nogen ind, som ikke burde være der.

En anden fordel er, at du kan bruge systemet til at kontrollere adgangen til bestemte områder. Du kan f.eks. give personalet adgang til kontoret, men ikke til lagerrummet. Eller du ønsker måske at give visse personer øget adgang.

 

Adgangskontrol med brik:

Der er et par fordele ved at vælge adgangskontrol med brik. Det sikrer, at kun autoriseret personale kan komme ind i lokalerne og en nem måde at låse på. Brikken kan nemt tilpasses med logoer eller andre mærker for at angive, at indehaveren har tilladelse til at opholde sig på stedet.

 

Trådløs adgangskontrol:

Trådløs adgangskontrol er et system, der bruger radiobølger til at give eller nægte adgang til et bestemt område.

Det bruges ofte på steder, hvor det ville være vanskeligt at føre ledninger, f.eks. i en historisk bygning.

Trådløs adgangskontrol kan også anvendes i situationer, hvor det ville være vanskeligt at fysisk montere en enhed, f.eks. på en glasdør.

 

Adgangskontrol med tastatur:

Adgangskontrol via tastatur er et kontrolsystem, der anvender en tastaturkode til at tillade eller forbyde adgang til et specifikt sted.

Medarbejderen/brugeren får en unik kode, som de skal indtaste i tastaturet for at få adgang.

Dette kan bruges sammen med et adgangskort eller en brik for at give ekstra sikkerhed.

 

 

 

 

Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top