ADGANGSKONTROLSYSTEMER

Leder du efter et pålideligt og sikkert adgangskontrolsystem?

Så tilbyder vi en bred vifte af forskellige adgangskontrolsystemer, der passer perfekt til enhver virksomhed. Med vores systemer til adgangskontrol kan du kontrollere, hvem der har adgang til dine lokaler, og hvornår de har adgang – dette er virkelig smart.

Uanset om du er på udkig efter et simpelt adgangskontrolsystem eller et mere avanceret system med mange funktioner, har vi den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

 

ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL TIL ERHVERV

Det kan være svært at holde styr på, hvem der har adgang til kontoret eller bygningen, og hvornår de har adgang, hvis der er mange ansatte. Dette kan være et sikkerhedsproblem.

Hovedstadens Låseservice tilbyder elektronisk adgangskontrol, der er let at bruge og kan skræddersyes til dine specifikke behov. Vi tilbyder kort, app, trådløse og biometriske muligheder, så du kan vælge den metode, der fungerer bedst for dig. Desuden er vores systemer nemme at administrere, så du altid ved, hvem der har adgang og hvornår.

Det har aldrig været lettere for dine medarbejdere og låse og åbne.

I vores udvalg af adgangskontrol vil I finde flere forskellige produkter og metoder til at låse med. Det der kendetegner dem alle er, at de er utrolig nemme at bruge.

De produkter, vi tilbyder, er fra nogle af de mest pålidelige mærker på markedet, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt.

Vi tilbyder eksempelvis følgende systemer: 

  • Adgangskontrol med kort
  • Adgangskontrol med app
  • Biometrisk adgangskontrol
  • Adgangskontrol med brik
  • Trådløs adgangskontrol
  • Adgangskontrol med tastatur

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01