Forside  |   Vi tilbyder  |   Sikring  |   Adgangskontrol

Døgnservice i hele København

Søger du adgangskontrol? Vi anbefaler SOLICARD fra Abloy

SOLICARD 6300/RiTa af Abloy er et meget fleksibelt og intelligent opbygget adgangskontrolanlæg. De tilsluttede kortlæsere og andensikkerhed styres selvstændigt af de indbyggede centraler. 

Det tilbyder et højt niveau af fleksibilitet, og er samtidig nemt at montere. Små anlæg kan programmeres med en håndterminal, imens større anlæg kan programmeres på en PC i et program til Microsoft Windows. De administreres samtidig via et netværk af flere operatører, der kan være placeret mange steder.

 

Høj fleksibilitet

Samtidig er SOLICARD 6300 let at udbygge fra en dør til et vilkårligt antal døre. Man kan gå fra en enkelt dør til flere tusinde, uden at skulle udskifte en eneste kortlæser. Kernen i systemet er centralen, der uanset anlæggets størrelse kan kontrollere det. Det udvides ganske enkelt ved at installere tillægskort og tilpasse funktionalitetet i takt med at systemets størrelse ændres. 

Adgangskontrolsystemet er baseret på delt montage. Den centrale computer kan monteres i et sikkert aflåst lokale, hvilket giver et højt niveau af sikkerhed. Såfremt der opstår en afbrydelse i kommunikationen imellem centralen og PC'en, fungerer anlægget stadig. Hvis PC'en er offline, gemmes de seneste 800 begivenheder stadigvæk lokalt.

 

Programmerbar adgangskontrol med alsidig funktionalitet 

Det er programmerbart med mange forskellige funktioner. Blandt andet: 

  • Programmere den til automatisk at låse igen efter en hvis tidsperiode (1-999 sekunder), hvis den er ikke er blevet forsøgt åbnet.
  • Funktionelt og attraktivt design.
  • Ikke afhængig af kontinuær strømforsyning. Det betyder at den bruge en tidslås.
  • Bestemte koder kan tidsbegrænses, så det kun virker på bestemte tidspunkter på dagen, eller i en bestemt periode fra den er lavet (så de kan bruges til midlertidige besøgende).
  • Det kan udvides til at understøtte tidskontrollerede automatiske døre.

Systemet kan med fordel anvendes i et væld af forskellige applikationer, såsom virksomheder, lagerrum, opgange, uddannelsesinstitutioner eller endda aflåste skabe i offentlige badeanstalter. 

Softwaren i SOLICARD RiTA kører på Windows. Det findes på dansk, og designet til at være let at anvende, men stadigvæk kraftfuldt nok til at bruges til komplekse løsninger. Softwaren kan desuden udvides med diverse tillægsprogrammer, som kan integreres med grundprogrammet.

 

Kontakt os

Kontakt os og få en samtale om hvordan din virksomhed eller institution i København og omegn kan blive hjulpet til deres krav om god adgangskontrol af en SOLICARD-løsning.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top