Får et nøglefrit hjem med Yale Doorman

Samarbejdet imellem Ruko og Yale har ledt til Yale Doorman, et elektronisk låsesystem. Det tilbyder et bredt udvalg af låsemuligheder, helt uden at anvende en nøgle. Det sikrer dig en nemmere hverdag. Det kan betjenes enten med kode, nøglebrik eller en fjernbetjening. Desuden kan der laves automatisk låsning, så bliver døren låst, hvis man har lidt travlt ud af døren eller der glemmes at låse døren. Så er hjemmet altid aflåst, hvilket hjælper med at holde ubudne gæster ude.

Der kan også oprettes midlertidige koder, som kun gælder i bestemte tidsrum. Det kan f.eks. bruges til at lukke håndværkere ind. Efter et døgn slettet, så de kun kan komme ind i det inviterede tidsrum. Det er en yderligere sikkerhedsforanstaltning, som kan spare dig tid og gøre hverdagen nemmere.

Nøglebrikkerne kan selvfølgelig også blokeres, hvis en af dine familiemedlemmer skulle miste den. Så er der ingen grund til bekymring. Generelt bliver du fri for den bekymring, som nøgler ofte kan give anledning til i hverdagen.

Få det installeret af os

Hvis du vil høre mere om Yale Doorman, så kan du få mere information hos os. Det vil give dig en professionel og erfaren installatør, og en dygtig rådgivning omkring det. Den giver dig en mere komfortabel hverdag, hvor du kun behøver spekulere over vigtige ting.

Vi installerer Yale Doorman i København og hele hovedstadsområdet.

 

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01