Danmarks største ekspertise

Vi er i dag det firma i Danmark, der har den største ekspertise med hele Abloys totalprogram, såvel mekaniske som motor- og magnetlåse. Abloy er en af verdens førende leverandører af låsesikringer og udmærker sig ved sin høje kvalitet.

Lagerfører hele Abloy's program

Vi lagerfører hele Abloys program, fra mekaniske dørpumper til dørautomatik, nøglerør og hegnsbokse, hvilket for kunderne giver kort leveringstid, hurtig service og selvfølgelig med specialuddannede montører.

Yale Smart Living

Vi kan hjælpe dig i land med din Smart Home løsning, hvor vi arbejder med Yale Smart Living platforme.

Speciel uddannelse

Låsefirmaer med speciel uddannelse inden for Rukos mekaniske og elektroniske sikringsprodukter er udpeget til Ruko Sikringscentre, og Hovedstadens Låseservice er et af disse centre. Det sikrer dig pålidelig og kompetent service.

Ruko sikringscentre

Nøgleordene for Ruko Sikringscentre er uddannelse, kvalitet og service, da det er egenskaber, kunderne sætter højst, når det gælder sikring.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 84 01 01 eller mail post@hovedstadenslaase.dk. Foruden installation og montering tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning med afsæt i mange års erfaring. Vi glæder os til at hjælpe dig her eller i vores datterselskab Låsesmedenes Døgnvagt.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01