Låsesystemer

Om det er sikring af dit private hjem, hvor alle skal kunne tilgå flere låse med samme nøgle, eller om det er låsesystemer til større virksomheder eller boligkomplekser, som kræver store låsesystemer med flere niveauer og forskellige adgange - vi har helt sikkert den rette løsning til dit behov.

Her kan du læse mere om vores forskellige låsesystemer:

 

Zolit - låsesystemet til private hjem

Låsesystemet Zolit er ABUS‘ løsning til private hjem, hvor der typisk ønskes enslukkende låse, så man har samme nøgle til alle låse. Zolit-serien har det patenterede Intop-nøglestopsystem integreret og leveres med et sikkerhedskort, som skal bruges ved bestilling af ekstra låse og nøgler. Hermed udmærker Zolit serien sig ved et højt sikkerhedsniveau.

Intop-nøglesystem

Intop-nøglestopsystem bevirker, at nøglen stoppes i den rette position. Så forsøger en indbrudstyv at komme ind med en manipuleret nøgle uden Intop-systemet, bliver den ikke standset i det korrekte skæringspunkt, og cylinderen kan derfor ikke låses op. Intop-nøglestopsystemet er patenteret frem til 2034 og varemærkebeskyttet, så man er optimalt sikret mod kopiering. Derfor er Zolit på alle måder et oplagt valg til private, som ønsker at sikre boligen med låse på et højt sikkerhedsniveau.

Vitess - låsesystemet til boliger og erhverv

Vitess er på alle måder et oplagt valg til større låsesystemer, som anvendes hos boligforeninger, institutioner og virksomheder, der kræver høj sikkerhed.

Nøgleprofilen i låsesystemet Vitess er formet som en blød bue. Det betyder, at profilen sammen med et avanceret nøglestopsystem beskytter cylinderen mod dirkning, og samtidig er nøglerne sikret mod ulovlig kopiering.

Intop-nøglesystem

Serien er udstyret med ABUS’ patenterede Intop-nøglesystem, som stopper nøglen i den rette position. Det betyder, at prøver indbrudstyve at komme ind ved hjælp af en nøgle uden dette system, vil nøglen ikke blive standset i det rette skæringspunkt, og cylinderen vil ikke blive låst op. Intop-systemet er patenteret indtil 2034 og derved sikret mod uautoriseret kopiering.

Om ABUS

360° sikkerhed

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet!

Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. 

Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). 

Mekanisk Sikring er produkter til sikring af dit hjem (låsecylindre, hængelåse, sikring af vinduer).

Elektronisk Sikring er videoovervågning, alarmsystemer og alt tænkeligt tilbehør hertil.

 

Den gode følelse af sikkerhed - i hele verden

I dag har ABUS salgsmæssig succes over hele verden med produkter, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed. Som tysk kvalitetsproducent fokuserer vi på, at vores produkter er pålidelige og har lang levetid, samtidig med, at de er nemme at betjene.

Hos Hovedstadens Låseservice er vi leveringsdygtige i alle Abus sikringsprodukter. Så uanset om det drejer sig om en ny cylinder, et låsesystem, en nøgleboks, eller noget andet kan vi hos Hovedstadens Låseservice rådgive om det hele.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01