WelcomeBob - Fremtidens dørtelefon og adgangskontrol

Hos Hovedstadens Låseservice er vi stolte af at introducere dig til WelcomeBob, et moderne adgangskontrolsystem og smart dørtelefon. Med WelcomeBob bringer vi dig ind i fremtiden, hvor bekvemmelighed og sikkerhed går hånd i hånd.

Når du vælger WelcomeBob dørtelefon hos os, tager vi os af monteringen og installationen.

Bestil WelcomeBob dørtelefon i dag

Hurtig og nem montering

Udskiftning af din gamle dørtelefon er hurtig og problemfri, og det kræver ikke adgang til lejlighederne.

Når du køber en WelcomBob dørtelefon gennem os, er montering inkluderet i prisen. Vi sørger for hurtig og effektiv installation. Kontakt os i dag for et tilbud.

 

Ring 35 84 01 01 Kontakt os

Din digitale nøgle - lås op fra din smartphone

Med WelcomeBob app, kan du bruge din smartphone som en alt-i-én modtager for video-opkald fra dørtelefonen og som en digital nøgle til at låse gadedøren op. Systemet giver dig fuld kontrol over adgangen til din bygning og gør det nemt og sikkert at administrere.

I appen kan du besvare dørtelefonen fra din smartphone uanset hvor du befinder dig, så længe der er internetforbindelse. 

Kontakt os for montering af WelcomeBob

Fordele ved WelcomeBobs dørtelefon:

  • Del adgang med lethed:

Inviter familie og gæster til at få adgang til bygningen med et enkelt tryk i app'en. Du kan også fjerne adgang, når den ikke længere er nødvendig. Aldrig har det været så nemt at håndtere adgangsrettigheder.

 

  • Brugervenlig oversigt

WelcomeBob præsenterer en overskuelig liste over beboere og lejligheder på en stor touchskærm. Besøgende kan nemt finde og kontakte de ønskede beboere. En enkel videoopkaldsfunktion giver dig mulighed for at se og tale med besøgende direkte fra din smartphone.

 

  • Sikkerhed og backups

WelcomeBob sørger for backup af beboernavne på deres server og tilføjer løbende nye funktioner til WelcomeBob, alt sammen inkluderet i abonnementet. Du kan altid føle dig sikker med Welcombobs digitale nøgler og sikkerhedsforanstaltninger.

Kontakt os for en WelcomeBob dørtelefon i dag

Oplev WelcomeBob i dag og gør adgangskontrol nemmere og mere effektiv end nogensinde før. Læs mere om produktet på welcomeBobs hjemmeside og kontakt Hovedstadens Låseservice for en skræddersyet løsning til din bygning.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01