Forside  |   Vi tilbyder  |   Låse

Døgnservice i hele København

Benyt altid den korrekte lås

Forskellen på et indbrud og tryghed ligger ofte i låsene. Der er ingen formelle krav sat i loven, hverken hvad gælder alder, type eller mærke. Men det betyder ikke at det er ligegyldigt hvilken lås man bruger. Der er krav til, at døre og vinduer skal være lukket og haspet sikkert. Afhængig af mængden af værdier, kan forsikringsselskabet også stille krav til kvaliteten af låse og eventuel alarm. Man bør prioritere efter at de skal være vanskelige at dirke og beskyttede imod boring.

 

Hvem skal have adgang til din bolig?

Hvis boligen har skifter ejer flere gange uden at låsen er blevet skiftet, kan det være svært at overskue hvor mange der har en nøgle – det kan være dusinvis. Der er det rart at vide hvem der faktisk kan komme ind, og begrænse det til folk man kender.

Vi tilbyder desuden kodelåse. De er ligeså sikre som andre låse, så er det ikke igen et problem hvis børnene har glemt nøglen.

 

Kontakt os for rådgivning

Vi hjælper dagligt mange kunder i hele København og hovedstadsområdet. Ring til os, så kan vi få en snak om dine muligheder for en ny lås. Vi tilbyder kompetent og pålidelig rådgivning og vejledning med udgangspunkt i dine konkrete behov.

 

Vi tilbyder også:

Hængelåse

Magnetlåse

Motorlåse

Møbellåse

Kodelås

Elektronisk låsesystem

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top