Forside  |   Vi tilbyder  |   Låse  |   Møbellåse

Døgnservice i hele København

Få sikret dit inventar

Hos Hovedstadens Låse-Service forhandler vi mange typer af møbellåse, heriblandt til skabe, skuffer, og skyde- eller jalousilåger. Alle møbellåsene kan naturligvis vendes. Uanset hvilken lås man bruger, kan nøglen ofte tages du uanset om den er låst eller ulåst. Desuden har nogle af vores møbellåse smæklås. Hvis din lås gået i stykker, så kan vi hjælpe med at få låsen op, så du igen kan tilgå dine genstande.

Vi kan naturligvis også hjælpe hvis nøglen er knækket. Vi kan også hjælpe med at installere nye møbellåse. 

 

Altid gode råd og vejledning

Du kan altid møde os i vores forretning på Nørrebrogade 202, 2200 København N. Mandag til fredag står vi klar til at give råd og vejledning. Det sikrer at du altid vælger lige den sikringsløsning der passer dine behov bedst. Du kan også købe meget andet udstyr til sikring her, blandt andet nøgler, hængelåse, alarmer og meget andet. Vi lytter engageret til dine sikkerhedsbehov – de udgør udgangspunktet for vores rådgivning.

Vi giver gerne et tilbud på en ny lås, til sikring af møbler og inventar. Kontakt os og få en samtale om det. Vi har mange tilfredse i København og hovedstadsområdet og ser frem til at høre fra dig.

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top