De mest moderne løsninger

Igennem de seneste år har videoovervågningsmarkedet gennemgået en hastig udvikling. Det betyder, at de nyeste og mest moderne løsninger i dag kan fås til meget rimelige priser – og det er fuldstændig uden at gå på kompromis med holdbarhed eller kvalitet. Vores erfaring med videoovervågning er omfattende, og vi følger udviklingen indenfor feltet, så vi er altid er klar på hvad der rører sig i branchen.

Altid professionel ekspertise

Det er nødvendigt med professionel ekspertise, når der skal sættes videoovervågning op. Man skal sørge for at kameraerne sidder i de rette vinkler, så man kan se alle stier og gangarealer, og så de samtidig fanger alt der bør fanges. Det giver alt andet lige den bedste sikkerhed.

Hovedstadens Låseservice har mange års erfaring med netop dette, og vi vil gerne være din rådgiver og installatør. Med udgangspunkt i dine behov tager vi en snak om dine muligheder og sammensætter en passende og langtidsholdbar løsning. Er du i tvivl om, hvor stort dit behov for overvågning er, giver vi gode råd med afsæt i vores erfaring.

Uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om dine muligheder for videoovervågning. Vi hører til i København og installerer videoovervågning i hele hovedstadsområdet f.eks. Frederiksberg og omegn.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01