Kvalitets låsesystemer

Den bedste og letteste måde at sikre sit hjem på er en god nøgle og en god tilhørende lås. Dog er der betydelig forskel på kvalitet- og sikkerhedsniveauet for nøgler. Vi sørger altid for at rådgive dig, sådan at den løsning du ender med, er den der passer bedst til dig.

 

Vi har altid fokus på kvalitets låsesystemer

Hos Hovedstadens Låse-Service bruger vi primært låsesystemer fra Ruko, Yale, Abloy og Abus. De producerer alle produkter på et kvalitetsniveau vi kan stå inde for, og er samtidig den højest mulige sikkerhed på markedet. Du kan med andre ord regne med en pålidelig, sikker og holdbar løsning, uanset hvad du søger hos os.

I mange år har vi specialiseret os inden for låsesystemer, og derfor har vi også fundet de bedste låsesystemer på markedet. Fordi de netop producerer de bedste produkter, er det de producenter, vi er specialiserede i.

Når du skal have en nyt mekanisk låsesystem installeret, er det naturligvis vigtigt at nøglerne er af en acceptabel kvalitet – men nøglerørenes kvalitet skal også være i top. Det er alt der adskiller en kreativ tyv med et dirkeværktøj fra dine ting. Med afsæt i omfattende erfaring inden for nøglerør tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning.

Kontakt os og hør mere om låsesystemer

Som en kunde hos os, ved du at vores arbejde er autoriseret af Ruko selv og andre nøgleproducenter på markedet.

Vores service og produkter kommer altid til fornuftige priser, også selv hvis det bare er hjælp til installation du skal bruge, så kan vi også sørge for det. Uanset hvilket niveau af rådgivning, vejledning og montering du har brug for, så kan vi hjælpe.

Vi hører til i København og arbejder i hele hovedstadsområdet og omegn. Kontakt os og få en uforpligtende samtale.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores udvalg af nøgler, så kontakt os. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud, som inkluderer både et låsesystem og montering af den. Vi er også erfarne inden for nøglerør.

Abloy og Ruko

Vi tilbyder professinel låseservice indenfor Abloys totalprogram, og er specialuddannede inden for Rukos sikkerhedsprodukter. Begge er gamle skandinaviske virksomheder, der sætter en ære i at lave gode sikringsprodukter, og har beholdt den standard fra deres stiftelse til i dag. Dette er naturligvis en sikring til dig, om at du får en ordentlig kvalitet hos Hovedstadens Låse-Service. Vi er altid klar til at rådgive dig i hvilken låseløsning der passer bedst til dig.

Abloy og Ruko er de låsesystemer vi bruger, da de er iblandt de få der lever op til vores høje krav om sikkerhed. Vores butik ligger i København N, og vi har kunder i hele Hovedstadsområdet og omegn.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01