Vinduessikring

 

Sikringsbeslag som sikrer dine vinduer

En vigtig del af beskyttelse af hjemmet er at holde det vanskeligt at komme ind igennem vinduerne. Selv hvis låsen i døren er ubrydelig, er det lige meget hvis der kommer folk ind andre steder. Om det så drejer sig om gitre til at sikre stuevinduer eller kældervinduer, eller sikring af vinduer imod kreative stigebrugere, så kan vi hjælpe.

 

Bedre sikkerhed

Sikringsbeslag sikrer at vinduet ikke kan åbnes udefra at kreative indbrudstyve, og kan også forhindre at børn ved et uheld kommer til at åbne vinduet indefra. 

Vi tilbyder også indbrudshæmmende beslag, som sørger for at ruden ikke kan fjernes. Ellers kan det være lidt for let at bruge en skruetrækker til at fjerne glaslisterne, og derefter afmontere ruden. Desuden tilbyder vi vinduessikring af lukkede vinduer, hvilket øger vanskeligheden i at brække ruden op. Hvis vinduet har en vis størrelse, anbefaler vi at montere mere end 1 sikring.

 

Kontakt os for mere information

Vi har kunder over hele København. Vores medarbejdere sætter en høj ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde som vi kan stå inde for. Alle er de veluddannede og passionerede inden for faget. Det giver os mulighed for at give kompetent rådgivning og vejledning inden for alle dele af låsefaget. Ring til os og få en uforpligtende samtale.

 

 

Rullegitre

De fleste af os oplever indbrud enten i virksomheden eller i deres hjem på et tidspunkt i livet. En del af os oplever det endda flere gange. Og uanset om du er erhvervsdrivende eller blot privatperson, så er tryghed og sikkerhed vigtig.

Mekanisk sikring såsom et rullegitter eller et fastgitter, som er de mest brugte løsninger, er den mest effektive sikringsform. Og her er hvorfor. Mekanisk sikring forhindrer rent fysisk en indbrudstyv i at trænge ind gennem vinduer og døre. Der er ingen alarmer eller kameraer, som tyven alligevel ignorerer – nej, der er ”bare” et gitter, han skal bruge rigtig meget tid og mange kræfter på at trænge igennem. Enklere bliver tyverisikring ikke.

Alux sikringsgitre er grundigt testede og godkendte efter de nyeste standarder. Vi producerer naturligvis efter mål og monterer i hele landet.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01