Forside  |   Vi tilbyder  |   Sikring  |   Vinduer og gitre

Døgnservice i hele København

Sikringsbeslag som sikrer dine vinduer

En vigtig del af beskyttelse af hjemmet er at holde det vanskeligt at komme ind igennem vinduerne. Selv hvis låsen i døren er ubrydelig, er det lige meget hvis der kommer folk ind andre steder. Om det så drejer sig om gitre til at sikre stuevinduer eller kældervinduer, eller sikring af vinduer imod kreative stigebrugere, så kan vi hjælpe.

 

Bedre sikkerhed

Sikringsbeslag sikrer at vinduet ikke kan åbnes udefra at kreative indbrudstyve, og kan også forhindre at børn ved et uheld kommer til at åbne vinduet indefra. 

Vi tilbyder også indbrudshæmmende beslag, som sørger for at ruden ikke kan fjernes. Ellers kan det være lidt for let at bruge en skruetrækker til at fjerne glaslisterne, og derefter afmontere ruden. Desuden tilbyder vi vinduessikring af lukkede vinduer, hvilket øger vanskeligheden i at brække ruden op. Hvis vinduet har en vis størrelse, anbefaler vi at montere mere end 1 sikring.

 

Kontakt os for mere information

Vi har kunder over hele København. Vores medarbejdere sætter en høj ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde som vi kan stå inde for. Alle er de veluddannede og passionerede inden for faget. Det giver os mulighed for at give kompetent rådgivning og vejledning inden for alle dele af låsefaget. Ring til os og få en uforpligtende samtale.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top