Få et gratis sikkerhedstjek

Få et gratis sikkerhedstjek af dit hjem eller virksomhed og opnå øget tryghed og forbyggende indsats mod indbrud. Vores eksperter gennemgår omhyggeligt din bolig eller bygning for at identificere potentielle sikkerhedsrisici og nye sikkerhedsforanstaltninger.

Ved at benytte vores gratis sikkerhedstjek får du mulighed for at forebygge indbrud, tyveri og hærværk, hvilket resulterer i et sikkert og trygt miljø, hvor du slipper for bekymringer. 

Bestil gratis nu

Sådan gør du

  1. Udfyld formular med ønske om et gratis sikkerhedstjek

  2. Vi aftaler tid og sted 
     
  3. Gennemgang af bygningen/boligens sikkerhedsforanstaltninger

  4.  Professionel rådgivning og uforpligtende tilbud på sikkerhedsløsning

 

Gratis sikkerhedstjek af privat bolig

Private boliger og lejligheder

Er dit hjem forsikret mod ubudne gæster? Vi fortager gerne et gratis sikkerhedstjek i dit hjem. Her vil vi gennemgå din bolig fra kælder til kvist.

Vi ser på alle muligheder indbrudstyven
kan udnytte, og giver dig et uforpligtende tilbud, hvordan du bedst kan sikre dit hjem bedst mod indbrud.

Det er vigtigt at have et trygt og sikkert hjem, hvor man kan føle sig godt tilpas og ikke bekymre sig om uønskede gæster.

Bestil i dag for at få et gratis sikkerhedstjek.

 

 

Erhvervslokaler og erhvervsejendomme

Er din virksomhed sikret mod indbrud og andre typer kriminalitet? Som virksomhedsejer er det vigtigt at beskytte dit firma mod uønskede gæster, der kan forårsage store skader og tab.

Hos os tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek, hvor vi gennemgår din virksomhed fra top til tå og identificerer eventuelle sikkerhedsrisici. Vi undersøger alle muligheder for potentielle indbrud, tyverier og hærværk og giver dig et uforpligtende tilbud på, hvordan du bedst kan sikre din bygning eller område.

Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsforanstaltninger, der passer til jeres specifikke behov, fra overvågningskameraer og adgangskontrol til alarmsystemer og gitre.

 

Bestil gratis nu

Sikkerhedstjek af erhvervsbygninger

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01