Magnetlås er et effektivt valg

En oplagt løsning når man har brug for kort reaktionstid er magnetlåse. De benyttes af mange virksomheder og institutioner til at holde bygningen aflåst i dagtimerne. Det giver en let persontrafik ind og ud af bygningen, som dine medarbejdere, dine brugere eller dig kan afhænge af. De kan samtidig nemt integreres med adgangskontrolanlæg, døre med fjernbetjening eller tidsstyring, alarmanlæg eller tænd/sluk ure. 

I vores udvalg ligger der bl.a. magnetlåse fra Ruko, Yale og Abloy. Alle lever op til de samme standarder som gælder alle andre låse, og kan holde til det samme. Samtidig gør det dagligdagen for dig og de der benytter bygningen lettere. 

Med vores hjælp har masser af private, virksomheder og institutioner i København og hele hovedstadsområdet.

Kompetent vejledning og bredt udvalg 

Hvis du vil kigge på vores udvalg, kan du komme forbi vores butik i København. Vi tilbyder rådgivning, så at du er sikker på at få lige den løsning der passer til din institution eller virksomhed. Vi installerer det gerne, eller rådgiver dig blot omkring hvilken løsning der passer dig bedst. 

Ring til os og få stillet et uforpligtende tilbud, eller få bare noget relevant vejledning - de nødvendige kontaktoplysninger finder du her på vores kontaktside.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01