Altid kvalitetsløsninger fra Abloy

Finske Abloy er en af verdens førende leverandører af låsesikringer. Uanset hvilken slags løsning du står og mangler – lille som stor – kan Abloy levere det. Uanset hvilke sikkerhedskrav der stilles, er det også noget der kan opfyldes. Abloy var et af de første firmaer i verden der lavede dirkefri mekaniske låse, en høj standard der holdes til i dag, hvor de i 2014 blev udnævnt til et af verdens mest innovative firmaer af Forbes.

Skræddersy jeres sikkerhed

Med Abloy har du mulighed for at skræddersy din sikkerhed. Alle produkterne kan tilpasses lige netop den situation de skal anvendes i, og vi kan bl.a. levere totalløsninger, så hele boligens sikkerhedssystem optimeres som en helhed. Men mindre kan vi selvfølgelig også levere.

I alle tilfælde er det vigtigt at løsningen passer til dine behov, og det sørger vi naturligvis for. Derfor tager vores rådgivning udgangspunkt i dine konkrete behov. Er du i tvivl om, hvor omfattende sikkerhedsniveauet skal være hos jer, kan vi effektivt hjælpe.

Vores særligt uddannede montører sørger for, at du får udført et godt arbejde – eller bare får brugbare råd og god vejledning – når du vil have en Abloy-løsning i København, hele hovedstadsområdet og omegn.

Hovedstadens Låse-Service tilbyder hele Abloys udvalg, deriblandt mekaniske dørpumper, dørautomatik, nøglerør og hegnbokse. Vi kan i de fleste tilfælde stille en garanti for kort leveringstid når det kommer til Abloy-produkter.

Kontakt os på tlf. 35840101, og få et uforpligtende tilbud.

 

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01