Forside  |   Vi tilbyder  |   Nøgler

Døgnservice i hele København

Kvalitets nøgler og systemer

Den bedste og letteste måde at sikre sit hjem på er en god nøgle og en god tilhørende lås. Dog er der betydelig forskel på kvalitet- og sikkerhedsniveauet for nøgler. Vi sørger altid for at rådgive dig, sådan at den løsning du ender med, er den der passer bedst til dig.

 

Abloy og Ruko

Vi tilbyder professinel låseservice indenfor Abloys totalprogram, og er specialuddannede inden for Rukos sikkerhedsprodukter. Begge er gamle skandinaviske virksomheder, der sætter en ære i at lave gode sikringsprodukter, og har beholdt den standard fra deres stiftelse til i dag. Dette er naturligvis en sikring til dig, om at du får en ordentlig kvalitet hos Hovedstadens Låse-Service. Vi er altid klar til at rådgive dig i hvilken låseløsning der passer bedst til dig. 

Abloy og Ruko er de låsesystemer vi bruger, da de er iblandt de få der lever op til vores høje krav om sikkerhed. Vores butik ligger i København N, og vi har kunder i hele Hovedstadsområdet og omegn.

 

Kontakt os

Vil du høre mere om vores udvalg af nøgler, så kontakt os. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud, som inkluderer både et låsesystem og montering af den. Vi er også erfarne inden for nøglerør.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top