Stort udvalg af produkter

Der er efterspørgsel efter automatiske døre, fordi de giver en simpel og behagelig sikkerhedsløsning til indgange og udgange. De indbefatter et væld af forskellige produkter, deriblandt skydedøre, svingdøre og andre automatiske døre.

 

Forhandler og installatør

Hvis du søger nye automatiske skydedøre til din garage, skydeporte, rulleporte eller havelåger, så er vi hos Hovedstadens Låse-Service den forhandler og installatør af Abloys dørautomatik i Danmark. Vi kommer med lige netop den mængde råd og vejledning du måtte have brug for, og installerer det også gerne, så du ender med den bedst mulige løsning.

Automatiske døre kan ikke alene sikre dig en komfortabel og sikker løsning, men kan også hjælpe dit energiforbrug, ved at forhindre varm eller kold luft i at undslippe. Dette er til fordel enten for dit varmeregning eller dine udgifter til aircondition.

Vores tilgang er effektiv, grundig og frem for alt kvalitetsbevidst – i kraft af stor erfaring ved vi, hvordan dørautomatik fungerer optimalt.

Mange danskere betaler en alt for dyr varmeregning i forhold til, hvad de reelt har behov for. Dørautomatik er derfor et stort skridt på vejen mod et billigere og mere målrettet energiforbrug.

 

Kontakt os

Vi har kunder i hele København, deriblandt Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Rødovre og Brønshøj. Automatiske døre sikrer dig, dine medarbejdere eller dine gæster komfortable forhold. Så kontakt os på tlf. 35840101, og lad os få en uforpligtende samtale om muligheden for dørautomatik.

 

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01