Stort udvalg af postkasser

Vi tilbyder et bredt udvalg af postkasser og postkasseanlæg. Knobloch GmbH har produceret siden 1869 og som forhandler af deres postkasser, kan vi tilbyde et væld af forskellige løsninger til firmaer, boligejendomme og privatpersoner. Det indbefatter blandt andet modulære postkasser til villaer og rækkehuse, vægmonterede anlæg til firmaer eller etageejendomme, fritstående anlæg fx til boligforeninger, dørsideanlæg, som er meget passende til huse med en facade vendt imod vejen og planmonterede anlæg.

Alle postkasser er naturligvis godkendt efter gældende standarder og sikkerhedskrav. De fremstilles i rustfri materialer, som kan holde til vind og vejrs slid, og er anvendelige både indendørs og udendørs. Det er din garanti for en holdbar løsning af høj kvalitet.

Speciale services

Som udgangspunkt leveres de med standardlåse, men de kan også leveres med et hul til låse fra Ruko eller Abloy, hvis postkasserne skal tilpasses et allerede installeret låsesystem. Husk at vi tilbyder komplet integration med nøgler, sådan at den samme nøgle kan åbne både din hoveddør, havedøre, skuret, aflåste skabe eller cyklen.

Vi er beliggende i København med mange kunder i hovedstadsområdet og omegn. Kontakt os for en samtale eller et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01