Forside  |   Vi tilbyder  |   Postkasseanlæg

Døgnservice i hele København

Stort udvalg af postkasser

Vi tilbyder et bredt udvalg af postkasser og postkasseanlæg. Knobloch GmbH har produceret siden 1869 og som forhandler af deres postkasser, kan vi tilbyde et væld af forskellige løsninger til firmaer, boligejendomme og privatpersoner. Det indbefatter blandt andet modulære postkasser til villaer og rækkehuse, vægmonterede anlæg til firmaer eller etageejendomme, fritstående anlæg fx til boligforeninger, dørsideanlæg, som er meget passende til huse med en facade vendt imod vejen og planmonterede anlæg. 

Alle postkasser er naturligvis godkendt efter gældende standarder og sikkerhedskrav. De fremstilles i rustfri materialer, som kan holde til vind og vejrs slid, og er anvendelige både indendørs og udendørs. Det er din garanti for en holdbar løsning af høj kvalitet.

 

Speciale services

Som udgangspunkt leveres de med standardlåse, men de kan også leveres med et hul til låse fra Ruko eller Abloy, hvis postkasserne skal tilpasses et allerede installeret låsesystem. Husk at vi tilbyder komplet integration med nøgler, sådan at den samme nøgle kan åbne både din hoveddør, havedøre, skuret, aflåste skabe eller cyklen.

Vi er beliggende i København med mange kunder i hovedstadsområdet og omegn. Kontakt os for en samtale eller et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top