Ajax alarmsystem

Hos Hovedstadens Låseservice har vi mange års erfaring med alarmsystemer, og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den løsning der passer bedst til dit behov, og dine ønsker. Vi fører alarmer i høj kvalitet, og vi kan hjælpe med at øge din tryghed, og sikkerhed, for dine ejendele, og dit hjem. Vi fører alarmer til ethvert behov, og en alarm kan kobles op til mange forskellige funktioner, blandt andet kamera, og røgalarm. Vi står altid klart til at hjælpe med at vælge den helt rigtige løsning, og selv om brugervenligheden på et Ajax alarmsystem er helt i top, kan vi også hjælpe med at monterer og opsætte det.

 

Hovedstadens Låseservice tilbyder alarm uden nogen form for abonnement, eller binding. Det betyder at du kan købe et Ajax alarmsystem hos os, og derefter er det dit. Du betaler derfor kun for det du bruger, og eventuel installation. Der kommer ingen ekstra gebyrer.

Vi står klar til at hjælpe, og du kan være sikker på dygtig og kompetent rådgivning, og vejledning. Alle Ajax alarmsystemer bliver skræddersyet, så de passer til lige netop dit behov. Ring på 35840101, eller skriv til os på post@hovedstadenslaase.dk

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01