Forside  |   Vi tilbyder  |   Sikring

Døgnservice i hele København

Tyverisikring i hele København 

Vi sørger for tyverisikring i København og omegn – kort sagt Hovedstadsområdet. Kontakt os og få en uforpligtende samtale, så skal vi nok kigge på at imødekomme dine krav med en sikringsløsning der passer dig.  

Tyverisikring

Tyveri er mange menneskers værste frygt, uanset om de er virksomhedsejere eller husejere. Tyveri kan forårsage stor skade, ikke kun på ofrets ejendom, men også på deres psyke.

Hovedstadens Låseservice har den nødvendige erfaring og viden til at levere den bedste indbrudssikring til dit hjem eller kontor. Vi har specialiseret os i sikkerhedssystemer til boliger og erhverv, så du kan føle dig tryg og sikker på, at din ejendom er beskyttet mod tyveri.


Tyverisikring af vinduer og døre

Hos os forstår vi, at dit hjem eller virksomhed er din base. Derfor tilbyder vi en række forskellige tyverisikrede løsninger, der kan hjælpe med at holde dit hus eller bygning sikker imod indbrud.

Vi begynder med at foretage en grundig gennemgang af dine vinduer og døre og leder efter mulige indgangspunkter. Når vi har identificeret de potentielle sårbarheder, sammensætter vi den bedst mulige indbrudssikring.

Dette kan omfatte installation af forstærkede låse, alarmer, kodelåse, smart dørsikring eller et vinduesgitter. Med Hovedstadens Låseservice på opgaven, kan du være sikker på, at dit hjem eller erhvervsbygning er bedst muligt sikkert mod indbrudstyve. 

 

Højsikring med magnet- og motorlåse

Vi bruger låsesystemer fra producenterne Ruko, Abloy og Abus. Disse producerer solide låsesystemer, der lever op til markedets krav om kvalitet og sikring. Et sikkert valg er en magnetlås, og den er samtidig let at betjene. En mulig løsning for virksomheder og institutioner er også magnetlåse, der kan anvendes i forbindelse med adgangskontrolanlæg, fjernbetjening, tidsstyring og brandalarmeringsanlæg. 

En magnetlås kan åbnes uden brug af en nøgle, men lever stadig op til de mekaniske krav der stilles til en låsekasse. 

En motorlås har også et tilsvarende højt sikkerhedsniveau, og er velegnet blandt andet til tyverisikring og aflåsning. Den kan bruges med et adgangskontrolanlæg og fjernbetjente døre med forventeligt gode resultater.

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere

Lad os hjælpe jer med en SMART og moderne tyverisikring

Vi hjælper med at gøre dit sikkerhedssystem SMART. Yale Smart Living er en platform vi arbejder eksklusivt med, på grund af den høje kvalitet.

Vi rådgiver i, hvordan du får opsat et komplet sikkerhedssystem i dit intelligente hjem. 

Sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed er af altafgørende betydning. Vi bruger derfor de nyeste tyverisikringsteknologier for at holde dine ejendomme beskyttede.

Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsløsninger, herunder adgangskontrol med brik, videoovervågning, intelligente alarmer, kodelåse og komplette elektroniske låsesystemer.

Vores team af eksperter står altid klar til at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning.

Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top