Sikring der skaber større tryghed

Hos Hovedstadens Låse-Service forstår vi hvor vigtigt det er, at have huset ordentligt sikret. Tryghed er nødvendigt og en del af tryghed er, at man kan kontrollere hvem der bruger boligen. Vi har et stort udvalg af låse- og alarmsystemer, der kan sørge for at du får en løsning unikt tilpasset dig.

Høj sikring med magnet- og motorlåse

Vi bruger låsesystemer fra producenterne Ruko og Abloy. De producerer solide låsesystemer, der lever op til markedets krav om kvalitet og sikring. Et sikkert valg er en magnetlås, og den er samtidig let at betjene. En mulig løsning for virksomheder og institutioner er også magnetlåse, der kan anvendes i forbindelse med adgangskontrolanlæg, fjernbetjening, tidsstyring og brandalarmeringsanlæg. 

En magnetlås kan åbnes uden brug af en nøgle, men lever stadig op til de mekaniske krav der stilles til en låsekasse. 

En motorlås har også et tilsvarende højt sikkerheds niveau, og er velegnet blandt andet til sikring og aflåsning. Den kan bruges med et adgangskontrolanlæg og fjernbetjente døre med forventeligt gode resultater.

Sikring i hele København

Vi sørger for sikring i København og omegn – kort sagt Hovedstadsområdet. Kontakt os og få en uforpligtende samtale, så skal vi nok kigge på at imødekomme dine krav med en sikringsløsning der passer dig.

Rådgivning og opsætning af Smart Homes

 

Vi hjælper med at gøre dit sikkerhedssystem SMART. Yale Smart Living er en platform vi arbejder eksklusivt på grund af den høje kvalitet. Vi rådgiver i hvordan du får opsat et komplet sikkerhedssystem i dit intelligente hjem

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01