Yale Smart Living

Siden 1843 har den anerkendte nøglefabrikant Yale været på forkant med de nyeste teknologier og tendenser. Dette betyder, at de via flere års arbejde har udviklet Yale Smart Living, som er et intelligent sikkerhedssystem, som kan hjælpe dig med at sikre, overvåge og kontrollere hjemmet. Ved hjælp af eksempelvis en smart dørlås, smart alarm og/eller en digital dørspionkan kan du få en bedre oversigt og tryghed. De tre produkter kan få enkeltvis eller i såkaldte startpakker. Hos Hovedstadens Låse-service har vi alle produkterne til Yale Smart Living.

Fremtiden er en elektronisk lås

Et produkt, som er værd at fremhæve i Smart Living-systemet, er den elektroniske lås Yale Doorman, som vi forhandler og installerer hos Hovedstadens Låse-service. En elektronisk og automatisk lås har mange fordele i forhold til en traditionel, mekanisk lås, som kræver fysisk tilstedeværelse. Derimod er en elektronisk lås langt mere fleksibel og har mange anvendelsesmuligheder. Yale Doorman er desuden udviklet i et samarbejde mellem Ruko og Yale, hvoraf nytænkning, sikkerhed og brugervenlighed har været essentielle værdier.

 

Et udpluk af fordele ved en elektronisk lås

  • Lås eller åbn din hoveddør på afstand
  • Mulighed for at lukke håndværkeren, barnepigen eller flyttemændene ind, selvom du ikke er hjemme
  • Åbningsmekanismer, som er tilpasset det moderne menneske, som ofte er på farten eller arbejder

Hør mere om dine muligheder

Få hjælp til montering af din Yale Smart Living startpakke

Hvis du har spørgsmål og ønsker at få større kendskab til mulighederne med Yale Smart Living eller elektroniske dørlåse, så kan du ringe til os på nummeret 35 84 01 01. Vi er eksperter i Yale produkterne og installerer ofte Yale Smart Living startpakken i flere hjem. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Læs mere i vores guide til 'Smart Homes' via knappen.

Hvordan låser man en elektronisk lås op?

For nogle kan tanken om en elektronisk lås virke fremmed eller ligefrem skræmmende. Kort sagt er der dog ikke grund til bekymring, da der er flere måder, man selv kan vælge at bruge systemet på. Fremfor at anskue de mange muligheder som ’faretruende’ for ens sikkerhed, så bør man nærmere se det som et hav af fleksibilitet.

For at åbne en elektronisk lås kan man bruge

  • Talkode: op til 10 forskellige talkoder kan registreres i Yale Doorman
  • Nøglebrik: Nøglebrikken kan kombineres med talkoden, hvis dette ønskes
  • Fjernbetjening via App: Med appen Yale Home kan man åbne og låse sin hoveddør
  • Midlertidig kode: en kode, som kun gælder i 24 timer. Dette kunne eksempelvis bruges i forbindelse med håndværker- eller elektrikerbesøg, hvor man typisk ville være på arbejde
  • Tidsstyrede koder og nøglebrikker: Kan kun anvendes, hvis man også har Smart Living-systemet integreret

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01