Døgnservice fra din låsesmed nær Amager

Hos Hovedstadens Låseservice tilbyder vi hjælp til låseopgaver til alle kunder på Amager, og vi bestræber os på altid at levere en service af yderst høj kvalitet. Vi er aldrig langt fra dig og tilbyder naturligvis også låseservice på Amager. Vi er ofte på farten, på opgaver hos kunder, men du kan naturligvis også altid møde os i vores butik, hvorfra vores låsesmede rykker ud.

Skulle du dog have brug for en låsesmeds hjælp uden for vores almindelige åbningstider, står vi klar med vores døgnservice.

 

200.000 indbyggere på Amager – vi står klar 24/7

Vi er din erfarne låsesmed nær Amager og som autoriseret låsesmed har vi et indgående kendskab til faget. Derfor tilbyder vi også gerne professionel sikkerhedsrådgivning, skulle du have spørgsmål om, hvordan du bedst sikrer din bolig.

Med vores døgnservice står vi altid klar til at hjælpe dig med oplukning og anden låseservice på Amager, og hvad end du befinder dig på Amagerbrogade, på Islandsbrygge eller ved Amager Strand, er hjælpen aldrig langt fra dig.

 

Kontakt os

Kvalitets låseservice på Amager - hvad kan vi gøre for dig?

Hos Hovedstadens Låseservice i København møder du en alsidig låsevirksomhed, der kan klare enhver type opgave, der skulle være brug for hjælp til. Vi lægger stor vægt på altid at byde vores kunder en effektiv og professionel låseservice, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Derfor fører vi naturligvis udelukkende låsesystemer fra kvalitetsmærker, der med sikkerhed kan holde tyven ude. I vores butik forhandler vi låsesystemer fra blandt andet Abloy, Ruko og Abus og er derfor bekendt med langt de fleste låse, vi kommer ud til.

Vi udfører alle former for låseservice, og vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende ydelser:

  • Omkodning af låse
  • Udskiftning eller reparation af låse
  • Montering af ekstra låse
  • Dørpumper
  • Dørautomatik
  • Sikkerhedstjek
  • Oplukning
  • Installering og tjek af låsesystemer

Gratis sikkerhedstjek

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01