Låsesmed Gentofte

Hele Gentoftes lokale låsesmed

I Hovedstadens Låseservice udmærker vi os på vores dedikation til den gode service. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os. Vi tror desuden på, at tilfredshed også opnås gennem tillid.

Derfor kan du forvente nærværende og serviceminded hjælp, når vi rykker ud til dig i Gentofte. Det er vores fornemste opgave at passe på de lokale skatte i nærområdet og samtidig yde hurtig og effektiv døgnservice - f.eks. ved oplukning af låse. Uafhængigt af opgavetyper og bopæl i den københavnske forstadskommune, står vi altid klar med rettidig hjælp.

 

 

 

 

Få døgnservice uden forbehold hos din lokale låsesmed i Gentofte

Det er næsten altid, når man forventer det mindst og på det mest ubarmhjertige tidspunkt, at der er problemer med låse, nøgler eller alarmsystemer.

Netop af den grund har vi altid en montør på vagt – alle døgnets timer. Din autoriserede låsesmed i København er kun et opkald væk, når du har allermest brug for hjælpen.

Kontakt os

Låsesmed i Gentofte med fokus på kvalitet

Vi tilbyder hjælp til mange forskellige opgaver inden for låseservice. Gældende for enhver type opgave er vores løsningsorienterede og praktiske tilgang.

Det er vigtigt at kunne få hjælp, når ulykken er ude, og det er derfor vi er her. Hos os går vi ikke på kompromis med sikkerhedsniveaet. Vi har et kompetent team, der bl.a. kan hjælpe dig med følgende opgaver for at få din sikkerhed i top:

  • Nye nøgler og tilhørende lås – magnetlåse, hængelåse, møbellåse, motorlåse
  • Adgangskontrol f.eks. i form af videoovervågning og alarmsystemer
  • Montering af postkasseanlæg

Gratis sikkerhedstjek

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01