Billig låsesmed på Nørrebro - 24/7 døgnvagt

Hos Hovedstadens Låseservice finder du en låsesmed på Nørrebro, der hjælper dig, hvis uheldet er ude, eller du skal have skiftet låse i din bolig. Er din nøgle blevet smækket inde i lejligheden? Eller knækket i låsen? En af vores låsesmede er kun få minutter fra dig, hvor end du befinder dig på Nørrebro. Vi låser døren op for dig på stedet og sørger for alt er som det skal være inden vi forlader opgaven. Vi tilbyder døgnservice, så vi rykker ud 24/7 i postnummeret 2200 og resten af København.

Vi tilbyder også udskiftning af din lås eller omkoder den, hvis du har brug for en ny. Du kan altid regne med at få kompetent rådgivning fra en af vores veluddannede låsesmede, så du ved præcis hvilken lås, der er den bedste til dit hjem. Vi sørger for at tjekke dit nuværende låsesystem og vejleder dig derefter til at vælge et nyt.

 

 

 

Besøg vores nøglebar på Nørrebro

Foruden at være en låsesmed, der kommer ud til dig og hjælper dig, så kan du også komme til os. Vi har nemlig en nøglebar og butik på Nørrebro. I butikken på Nørrebro kan du få lavet nøgle kopier eller købe låse, dørgreb, navneskilte og meget mere.

I vores nøglebar er du altid sikker på at blive betjent af en af vores specialuddannede låsesmede, der kan vejlede dig til at vælge de korrekte ting til din lås. Bor du omkring Sankt Hans Torv eller Dronning Louises Bro, så er vores butik placeret tæt på dig, og du kan altid komme forbi til en snak om dit låsesystem i hjemmet.

Kontakt os

Få styr på sikringen af din bolig med en lokal låsesmed

Nørrebro er et område, hvor der bliver begået mange indbrud. Derfor er det en god ide at få tjekket din lås, så du altid kan føle dig tryg og sikker. Ved at kontakte os er du sikker på at få udført arbejde af høj kvalitet. Vi tilbyder komplet gennemgang af dit hjems sikring, hvor vi tjekker en lang række sikringstiltag. Du er velkommen til at ringe til os på 35 84 01 01 for at høre mere om vores ydelser. Vi vil være din lokale og billige låsesmed på Nørrebro.

Gratis sikkerhedstjek

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01