Lokal låsesmed i Nordvest

Bor du i den nordvestlige del af København, er vi din lokale låsesmed. Vi står til din rådighed hele døgnet uanset, hvor i Nordvest du holder til. Vi dækker et bredt område.

Om det er den mere sydvestlige del af bydelen Bispebjerg, om du bor i nærheden af Bispebjerg Kirkegård eller omkring Utterslev, så står vi klar med lige den service, du har brug for.

 

Låsesmed i Nordvest står til rådighed alle døgnets timer

Der er mange lejligheder af ældre dato i hele København, og Nordvest er ingen undtagelse. Det er derfor ikke til at forudsige, hvornår man pludselig får brug for en låsesmed. Hos Hovedstadens Låseservice udmærker vi os blandt andet på vores døgnservice.

Uanset bopæl i Nordvest rykker vi ud 24/7 og hjælper – f.eks. hvis du er smækket ude. Vi er autoriserede låsesmede, så du er tilmed sikret en effektiv og god betjening, hvad enten det er i nødens stund eller i forbindelse med installering af alarmsystemer.

Kontakt os

Vi tilbyder en bred vifte af låseservice i Nordvest

Vi har lang og god erfaring med at hjælpe vores kunder – løsning af forskellige typer af opgaver har suppleret vores faglige autorisation. Du kan derfor regne med en stor dedikation til, at du som kunde først og fremmest er tilfreds med vores hjælp, så du kan føle dig tryg i dit hjem.

Uanset om det omhandler montering af postkasser, udskiftning af eksisterende låse og nøgler, oplukning af låse, installering af alarmsystemer eller noget helt femte. Vi står til rådighed for dig – 24/7 – så du kan føle dig tryg.

Gratis sikkerhedstjek

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01