Din låsesmed i Søborg

Hos Hovedstadens Låseservice sætter vi en ære i at være servicemindede. Det betyder blandt andet, at vi står til rådighed alle døgnets timer.

Når du har brug for hjælp til f.eks. oplukning af låse, så er vi der. Du vil altid kunne få fat på en montør, der kan rykke ud og hjælpe dig i en knibe. Vi kører ud til hele Søborg og den sydlige del af Gladsaxe kommune ved Utterslev Mose.

Vi er kendte i lokalområdet, og hvad enten du har brug for hjælp i en knibe eller skal have installeret nye låse, har vi et kompetent hold klar til at betjene dig.

 

 

 

Låsesmed i Søborg hjælper hele døgnet

Vi er din lokale, autoriserede låsesmed i Søborg. Vi tilbyder kvalitetsbevidst service hele døgnet, og du kan være sikker på en god service uanset behov. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os, og det er netop derfor, vi tilbyder døgnservice i hele Søborg og København.

Hos os kan du regne med en effektiv proces og en kompetente vejledning fra hele det erfarne hold bag Hovedstadens Låseservice. Udover vores døgnservice står vi altid klar med vejledning til vores kunder i Søborg – som erfarne og autoriserede låsesmede har vi gennem tiden opbygget en bred viden om sikringsfaget.

Kontakt os

Kvalitetslåseservice i Søborg

Hvad kan vi gøre for dig? Vi løser et væld af opgaver – fra problemer med din eksisterende lås til montering af nye postkasser. Helt konkret tilbyder vi følgende services:

  • Sikring – opsætning og installering af alarmsystemer
  • En bred vifte af låsetyper
  • Oplukning af lås
  • Nøgler – f.eks. af mærket Ruko
  • Postkasseanlæg

Gratis sikkerhedstjek

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01