Forside  |   Vi tilbyder  |   Låse  |   Elektronisk låsesystem

Døgnservice i hele København

Komplet Elektronisk låsesystem 

Vi tilbyder komplette elektroniske låsesystemer med avancerede funktioner såsom fjernbetjening af låsning og, planlægning af låsning, overvågning af aktivitet i realtid og meget mere.

Vores udvalg af elektroniske låsesystemer er designet til at give maksimal sikkerhed, bekvemmelighed og alsidighed, der vil matche de fleste behov. 

Et elektronisk låsesystem er en låsetype, der bruger en elektronisk låsemekanisme i stedet for en traditionel låsemekanisme. Der findes mange forskellige typer af elektroniske låse. De mest almindelige typer er den elektroniske tastaturlås eller et system med låsebrik 

 

Elektronisk tastaturlås: En elektronisk tastaturlås er en type elektronisk låsesystem, der bruger et tastatur til at indtaste en kode, som derefter bruges til at åbne låsen. Koden kan til enhver tid ændres, og låsen kan nu åbnes med den nye kode. 

Elektronisk dørlås med brik: En Elektronisk dørlås med brik er en type elektronisk låsesystem, hvor låsen opnås og lukkes via en adgangsbrik. Brikken benyttes ofte ude- og indefra, og i kombination med en tastaturlås.  

 

Elektronisk dørlås 

Hvis du ikke har behov for et komplet elektronisk låsesystem, men blot har behov for en elektronisk dørlås til en hoveddør eller terrassedør, så kan vi naturligvis montere og installere dette.  

En elektronisk dørlås er en smart og moderne løsning, der oftest kan kobles på dit intelligente hjem eller kontor. En elektronisk dørlås åbner og lukker via et kodet signal. Dette kan være fra en brik i din nøglering, en telefon eller det kan være en kode indtastet via et tastatur. 

En dørlås er med andre ord en nem, simpel og moderne måde at sikre dit hjem, din virksomhed eller erhvervsbygning.

En elektronisk dørlås kan være en god løsning, hvis man eksempelvis vil undgå nøgleudlevering, eller hvis man har brug for at give en tidsbestemt adgangsperiode.  

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top