Smart Home: Guide til automatisering af dit hjem

Gennem adskillige års erfaring og forskning har nøgleproducenten Yale udviklet en højteknologisk og smart produktlinje til det intelligente hjem. Enheder såsom alarmer, IR-detektor med kamera, rumsensor, røgdetektor samt en elektronisk lås til hoveddøren kan i Yale Smart Living-systemet kommunikere med hinanden. Denne egenskab gør din bolig til et mere intelligent hjem, hvilket du kan drage nytte af. Vi er eksperter i Smart Alarmsystemer.

Hvad er et Smart Home?

Et Smart Home er kort fortalt et hjem, der er opsat til den digitale tidsalder. Det vil sige man giver enhederne i hjemmet automatiserede, eller intelligente egenskaber. Det vil sige man via WiFi og andre trådløse forbindelser kan få dit hjem til at være smart, ligesom man kender det fra en smart phone, der er en udvikling på den traditionelle telefon.

Du kan få din kaffemaskine til at brygge en kande, som står klar til kl. 07.00 hver dag. Du kan indstille hvornår gulvvarmen på dit badeværelse skal tænde, så det er klar om morgenen. Har dit barn glemt husnøglen? Du kan låse op fra arbejdet via en App, da dørlåsen er tilkoblet nettet.

Der er også store økonomiske gevinster over et smart home, da man kan spare væsentlige penge på el-priserne. Eksempelvis via automatiserede lysdæmpere, gulvvarme kontrol og adaptiv varmestyring, der tager forbehold for vejret udenfor, og meget mere.

Mulighederne med Smart Homes, eller "Connected Homes" som de også kaldes, er mange. Yale tilbyder en række smart home egenskaber inden for sikkerheden af dit hjem.

Det hele samlet på ét sted

Med en Yale Smart Home Hub kan du administrere op til 40 enheder på én gang via wi-fi. Du kan få et fuldt overblik over enhederne og deres rapporter via den brugervenlige app Yale Home, som du nemt kan tilgå via din telefon.

Yale Smart Home Hubs egenskaber

 • Forbinder dine sikre og opkoblede enheder i Yale Smart Living-systemet
 • Kan forbinde op til 40 enheder
 • Ingen udgifter til abonnement
 • Kan klare temperaturer fra -10 til +40 grader
 • Skal kobles til en strømkilde. Smart Home Hub har desuden et nødbatteri på 10 timers standby

Hos Hovedstadens Låse-service kan vi rådgive dig om, hvilke enheder, som du har brug for. Der er adskillige kombinationsmuligheder, og det er helt individuelt, hvad der passer bedst til den enkeltes behov og ønsker.

Få styr på sikkerheden via appen Yale Home

Hvis du ønsker at udnytte Yale Smart Living-systemets fulde potentiale, så kan du med fordel investere i flere af produkttyperne. For at opbygge systemet gøres følgende:

Trin 1: Køb en Yale Smart-hub

Trin 2: Find de enheder, som ud ønsker til dit system

Trin 3: Vælg en elektronisk lås til din hoveddør

Dernæst skal du downloade appen Yale Home fra App Store eller Google Play. Appen Yale Home er en særdeles brugervenlig app, som samler alle enheder på ét sted. Hermed giver det dig et samlet overblik over dine apparater, og du kan betjene dem uanset hvor i verden, du befinder dig.

Muligheder ved Smart Home sikkerhed

 • Tilkobl din Yale Smart Home til Yale Z-Wave
 • Med Yale Assure Smart Lock kan du åbne døren via Bluetooth

NookBox tilbyder ligesom Yale Smart Home en automatisk og smart måde at koble teknologi og alarmsystem sammen.
NookBox's anvendelig går udover tyverisikring, og der kan tilkobler flere typer enheder. Bla.

 • Røgdetektor
 • Bevægelsessensor
 • Glasbrudsdetektor / Akustisk Glasbrudsdetektor
 • Sirener
 • Wifi Video Ringklokke
 • Tempratur-og fugtmåler til indeklima
 • Smart Wifi Stikkontakter
 • og meget mere

Få uforpligtende vejledning

Hvis du er nysgerrig på mulighederne med Yale Smart Home, eller NookBox, så kan du give os et kald på nummeret 35 84 01 01. Du er hjertens velkommen til at ringe til os, hvis du vil have uforpligtende vejledning eller mere information.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01