Forside  |   Vi tilbyder  |   Sikring  |   Alarm til erhverv

Døgnservice i hele København

Alarm til erhverv og B2B

Når medarbejdere og ejere er trygge i hverdagen, så går dagen bedre – fordi man ikke bruger tid på at bekymre sig om sikkerheden på arbejdspladsen. Derfor råder vi alle erhverv til at vælge et alarmsystem, der passer til og sikrer dit erhverv mod det, du ønsker. Det kan være alt lige fra tyveri til brand- og vandskader, som du bekymrer dig om. Her finder vi hos Hovedstadens Låseservice den mest optimale erhvervsalarm til lige netop din virksomhed.

Uanset om din virksomhed er lille eller stor, eller du måske har ansvaret for en offentlig institution, kan du være sikker på, at vi har en løsning til dig. Der er nemlig rigtig mange forskellige tyverialarmer til erhverv – og derfor kan det også være svært at vælge det helt rigtige. Vi har erfaringen og kompetencerne, der skal til, for at se din virksomheds behov. Kontakt os gerne for at høre, hvordan du opnår den optimale sikkerhed af din virksomhed i København og omegn.

Alarmer til butikker og andre virksomheder

Vi har mange forskellige alarmsystemer, men det gennemgående for alle er, at vi opsætter GSM-alarmer. En GSM-alarm vil sige, at alarmen opsættes uden, at du skal tegne et abonnement hos os. Vi sørger for opsætningen af alarmen i butikken, hvilket indebærer alt lige fra opsætning af videoovervågning til dørsensor og naturligvis også simkort til alarmen.

Vores alarmsystemer er smart-systemer, der gør, at mange forskellige alarmer taler sammen – og dermed giver dig en smart tyverialarm uden abonnement.

Vælg en løsning fra NookBox

Hos Hovedstadens Låseservice har vi NookBox-alarmsystemer, der er velegnet til virksomheden, der ønsker at være med på noderne, når det kommer til teknologi inden for tyveri- og indbrudsalarmer. En smarthomealarm er et system, hvor du kan tilgå alle enheder fra din smartphone. NookBox er en smart måde at sikre din virksomhed, fordi du til enhver tid kan koble flere enheder op på systemet og dermed være endnu bedre sikret mod alt lige fra tyveri, indbrud, brand og vandskader.

Nookbox tilbyder en lang række produkter bla. :

  • Door Contact Input: Magnetkontakter til døre og vinduer.
  • IR Detector: Infrarød bevægelsessensor i stand til at se forskel på mennesker og dyr.
  • IR 360 Detector: Infrarød bevægelsessensor til loftmontering, der kan se i 360 grader. Dette sikrer mod blinde vinkler.
  • Mini Røgdetektor ZigBee: Diskret røgdetektor, der også indeholder tempratur-og bevægelsessensor.
  • Video Door Phone Wifi: Video dørtelefon tilkoblet WiFi, så du altid kan se, hvem der ringer på - også når du ikke er hjemme.
  • Siren indoor: Sirene til hjemmet.
  • Glass/Shock Detector: Glasbrudsdetektor til montage på vinduer.

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top