Forside  |   Vi tilbyder  |   Sikring  |   Privatalarm

Døgnservice i hele København

Privatalarm: Gratis rådgivning om alarmsystem

Med en høj indbrudsrate i Danmark er det forståeligt, at rigtig mange danskere er på udkig efter alarmsystemer til private hjem, der skal forhindre og sikre mod tyveri og indbrud. Med en privatalarm får du og din familie den tryghed, som I ønsker. Hos Hovedstadens Låseservice har vi de nyeste og smarteste husalarmer – nemlig et alarmsystem fra NookBox. Et NookBox-system er en tyverialarm, der fungerer som indbrudssikring. Med NookBox får du altså et system, der gør dit hjem sikkert på en smart måde. Alarmsystemet til huset gør nemlig, at du kan koble flere forskellige enheder på. Du kan med fordel have en bevægelsesdetektor, røgdetektor og andre sikkerhedsmæssige enheder koblet til systemet. På den måde er du sikret på flere forskellige parametre.

Alarmer uden abonnement

Med en alarm fra NookBox kan du kontrollere og holde øje med alt fra din smartphone – derfor egner systemet sig godt til moderne hjem. Hos Hovedstadens Låseservice opsætter vi gerne dit nye NookBox-system. Hos os tilbyder vi GSM-alarmer, hvilket vil sige, at du slipper for at tegne et abonnement. Med en tyverialarm uden abonnement er du sikret på flere forskellige parametre, men du slipper for de forpligtelser, der i sidste ende kan gøre, at systemet bliver alt for dyrt.

Er du bosiddende i København eller omegn, og ønsker du et trygt og sikkert hjem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vælg en smart home-alarm fra NookBox

Et smart home er et hjem, hvor teknologien følger tiden. Med en smart home-alarm vil du opleve komfort og sikkerhed på et højt niveau. En smarthome alarm samler det hele i et system – hvad end der er tale om røgdetektor, kameradetektor, videodørtelefon, sirener eller IR detektor. Med en privat alarm fra NookBox kan du sikre dig mod indbrud, brand og øge trygheden i hjemmet – noget, som der er mange danskere, der ønsker at gøre. Tag det første skridt allerede nu, og kontakt os for at høre mere om smartalarmen.

Nookbox tilbyder en lang række produkter bla. :

  • Door Contact Input: Magnetkontakter til døre og vinduer
  • IR Detector: Infrarød bevægelsessensor i stand til at se forskel på mennesker og dyr
  • IR 360 Detector: Infrarød bevægelsessensor til loftmontering, der kan se i 360 grader. Dette sikrer mod blinde vinkler.
  • Mini Røgdetektor ZigBee: Diskret røgdetektor, der også indeholder tempratur-og bevægelsessensor
  • Video Door Phone Wifi: Video dørtelefon tilkoblet WiFi, så du altid kan se, hvem der ringer på - også når du ikke er hjemme.
  • Siren indoor: Sirene til hjemmet
  • Glass/Shock Detector: Glasbrudsdetektor til montage på vinduer

 

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top