Vi tilbyder alt inden for låseservice

Hos Hovedstadens Låseservice tilbyder vi alt inden for låse og låseservice.
Under denne side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og høre mere på 35 84 01 01.

 

 

Sikring

Vi tilbyder opsætning og installation af Smart Alarmsystemer, opsætning af alarmer til erhverv og smartalarmer til private. Læs mere om hvordan du effektivt kan gardere dig mod indbrud og meget mere på siden om sikring. 

Læs mere om sikring

Låse

Vi forhandler et bredt udvalg af de bedste producenter på markedet. Læs mere om de forskellige låse vi tilbyder på siden om låse. Udvalget omfatter hængelåse, magnetlåse, motorlåse og møbellåse. 

Læs mere

Nøgler

Vores nøgler kommer blandt andet fra producenten Ruko, som er den førende nøgleproducent på markedet. Vi garanterer en holdbar og sikker løsning og tilbyder en bred vifte af låsetjenester både til erhvervskunder og private. 

Læs mere

Låsesystemer

Den bedste og letteste måde at sikre sit hjem på er en god nøgle og en god tilhørende lås. Der er dog betydelig forskel på kvalitet- og sikkerhedsniveauet. Vi sørger altid for at rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dig.

Læs mere

Postkasseanlæg

Vi tilbyder et bredt udvalg af postkasser og postkasseanlæg og kan tilbyde et væld af forskellige løsninger til privatpersoner, firmaer og boligejendomme. Alle postkasser er naturligvis godkendt efter gældende standarder og sikkerhedskrav.

Læs mere

Låsesmede

Hovedstadens Låseservice er en professionel og yderst erfaren låsesmed, der servicerer kunder i København og omegn. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det gælder både de produkter og materialer vi benytter samt udførelsen af vores arbejde

Læs mere

Dørtelefoner

Vi leverer løsninger, der byder alle velkommen og styrer adgang til alle typer af ejendomme. Vi bestræber os på at levere totalløsninger inden for  dørtelefoni og postkasseanlæg.

Læs mere

Gratis sikkerhedstjek

Få et gratis sikkerhedstjek af dit hjem eller virksomhed og opnå øget tryghed og forbyggende indsats mod indbrud. Vores eksperter gennemgår omhyggeligt din bolig eller bygning for at identificere potentielle sikkerhedsrisici og nye sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01