Forside  |   Vi tilbyder

Døgnservice i hele København

Vi tilbyder alt inden for låseservice

Hos Hovedstadens Låse-Service tilbyder vi alt inden for låse og låseservice. Under denne fane kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og høre mere på 35 84 01 01.

 

Vores kompetencer består groft sagt af fire dele:

 

Sikring:

Det handler om at sikre din bolig eller virksomhed bedst muligt mod uvedkommende indtrængen. Læs mere om hvordan du effektivt kan gardere dig mod indbrud med adgangskontrol, alarm, videoovervågning, sikring af døre og vinduer og meget mere. Vi tilbyder også opsætning og installation af Smart Alarmsystemer. Vi tilbyder opsætning af alarmer til erhverv og smartalarmer til private. NookBox er et af de mærker vi tilbyder installation af.

Låse:

Her kan du læse mere om de forskellige låse, vi tilbyder. Udvalget omfatter hængelåse, magnetlåse, motorlåse, møbellåse, kodelåse, elektronisk låsesystem. Vi forhandler et bredt udvalg fra de bedste producenter på markedet.

Nøgler:

Vores nøgler kommer fra blandt andre Ruko, som er den førende nøgleproducent på markedet. Vi garanterer en holdbar og sikker løsning.

Postkasseanlæg:

Vi tilbyder blandt modulære postkasser til villaer og rækkehuse samt vægmonterede postkasseanlæg til firmaer og etageejendomme. Læs mere om hvilke postkasseanlæg vi tilbyder. 

 

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 84 01 01. Med kontor i København servicerer vi hele hovedstadsområdet og omegn.

Har du Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

35 84 01 01

post@hovedstadenslaase.dk

Bliv Kontaktet

Kontakt os - pil

Certifikater og samarbejdspartnere
Hovedstadens Låse-service bund/sort logo

Hovedstadens Låse-Service
Nørrebrogade 202
2200 København N

Tlf.: 35 84 01 01
E-mail: post@hovedstadenslaase.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

I weekenden har vi lukket i butikken, men husk at vi tilbyder døgnservice, hvis du har brug for os udenfor butikkens åbningstid.
HTML Sitemap

Hovedstadens Låse-Service Facebook logo Hovedstadens Låse-service e-mail logo
kontakt os
® Hovedstadens Låse-service 2015
Top