Ekstra sikkerhed til dig og din familie med wifi alarmsystem

Hos Hovedstadens Låseservice går vi meget op i sikkerhed til dig og din familie, og vi er eksperter i effektiv sikring af danske hjem. Uanset om du er på arbejde, når børnene kommer hjem fra skole, eller du nyder daselivet på stranden og ligger med sænkede skuldre, er dit hjem altid sikkert med produkter som Yale Smart Living. Du får adgangskontrol til dit hjem via Yale Smart Living-appen, hvor du kan styre alle dine tilkoblede enheder via et smart alarmsystem.

Mange muligheder med home alarm

Med Yale Smart Living alarmer slipper du for dyre vagtselskaber og dyre alarmsystemer, og du får et sikkerhedssystem, hvor du får adgangskontrol til dit hjem, smarte alarmsystemer og sikker teknologi, så du ikke længere skal bekymre dig om, du taber dine nøgler eller alarmen er tilkoblet.

Yale Smart Living kan fås som enkeltstående produkter, eller du kan tilknytte op til 40 enheder, som er alt fra alarmsystemer, IR-detektor med kamera, rumsensor, røgdetektor, smart belysning eller en elektronisk lås.

Dit hjem er hele tiden sikret

Hvis du er på ferie, og der bryder en brand ud i dit hjem, eller der sker en vandskade, kan smart home alarm systemet varsle dine nærmeste om, at noget er galt. ´

Sker der det uheldige, at der komme en vandskade i sommerhuset, får du en varsling, så du hurtigt kan kontakte en blikkenslager og sende ham ud til sommerhuset for at vurdere skadens omfang. Hvis du har en automatisk dørlås, kan du endda sætte en midlertidig kode op, så blikkenslageren selv kan låse sig ind, uden du behøver at være til stede.

Ring i dag og få en uforpligtende snak

Er du på udkig efter et sikkerhedssystem med smarte og sikre opkoblede enheder, så kan vi hos Hovedstadens Låseservice helt sikkert hjælpe. Vi er eksperter i Yale produkter, og står derfor klar til at komme ud og installere Yale Smart Living hjemme hos dig.

Vi tilpasser dine behov, og du skal derfor være velkommen til at kontakte os på telefon 35 04 01 01, hvor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01