Låseservice Østerbro

Din lokale låsesmed

Hvis du har brug for hjælp til dit låsesystem i dit hjem eller måske bare skal have låst døren op, fordi du har smækket dig ude, så står vi hos Hovedstadens Låseservice klar.

Vi tilbyder låseservice på Østerbro og kan sørge for, at du får præcis den lås, der passer til din bolig, så du altid kan føle dig sikker ved at forlade den uden at bekymre dig om tyveri.

Derudover udfører vi sikring af vinduer og adgangskontrol på Østerbro. Du kan også få foretaget en omkodning af din lås af os, for at være sikker på at låsen fungerer, som den skal.

 

Ring til os på 35 84 01 01 eller bliv kontaktet

 

 

Vi er tæt på Østerbro

Hvis du en sen aften har fået låst dig ude af din bolig på Østerbro, skal du ikke bekymre dig for, hvor du skal sove henne. Vores døgnvagts-låsesmed rykker nemlig ud med det samme 24 timer i døgnet, så du kan komme tilbage ind i din lejlighed hurtigst muligt. Med os som din låsesmed skal du aldrig være bange for, om du nu får nøglen med, når du skal afsted til Trianglen eller Fælledparken.

Det kan også være, at du har haft indbrud i løbet af natten, hvorefter din lås skal skiftes. Dette hjælper vi selvfølgelig med. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en løsning for dig. Vi rykker ud på få minutter til Østerport, Nordhavn, eller hvor end du bor i København.

Kontakt os

 

Låseservice for private og virksomheder - få et gratis sikkerhedstjek

Østerbro er hjem for mange skoler og virksomheder, hvorfor vi altid står til rådighed til at hjælpe med låseservice og andre opgaver. Vi er en stor låsesmedsvirksomhed og klarer ofte større opgaver for erhverv og offentlige institutioner på Østerbro.

Vi har mange oplukningsopgaver for vores private kunder, så skal du over og se fodbold i Parken, eller har du travlt med at komme med metroen, så er vi din låsesmed på Østerbro.  Ring til os, og vi løser dine låseproblemer på stedet. Du kan altid kontakte os på 35 84 01 01 og høre mere.

Gratis sikkerhedstjek

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger, så kan vi få en uforpligtende snak om det. Ellers kan du benytte kontaktformular og blive kontaktet.

Skal du have monteret nye låse? Ring 35 84 01 01